Ramon maš pravdu... Bojim sa to začať umyvať . Včera som na to cely výjazd myslel že čo do p*** to blato správí s tou farbou... Ale asi to zajtra risknem:)
_Adrian_ ghost to má poriešené parádne.. pochytal som zopár riadnych šutrov do spodnej rámovej(na tú ochrannú nálepku čo tam máš som sa vybodol) zatial bez odlúpenej farby
_Adrian_ ghost to má poriešené parádne.. pochytal som zopár riadnych šutrov do spodnej rámovej(na tú ochrannú nálepku čo tam máš som sa vybodol) zatial bez odlúpenej farby
LoL tak tie fulíky teda riadne odflákli na lectore to drží parádne
ale no - ja som v druhom vaznejsom zjazde v lese odlupol kusok farby na lectore konarom
po tom pade v strku ale ma len jednu odreninu na zadnej stavbe a na vrchnej ramovej trubke par skrabancov. vyhoda cierneho karbonoveho ramu je, ze to absolutne nieje vidiet
A pritom sa nesnazim byt ja ti kludne tu spodnu ramovku odfotim.... respektive vsetky tri mame tei verzie lectorov na predajni vsetci kolegovia a kazdy ju ma peknu aj bez ochrany
Najlepsí prípravok na umyvanie "feta", je "nekrestansky" drahy cistič na auta. Stačí nastriekať a počkať asi 5min. Ono to urobi svoju prácu. Stačí len oplachnuť. Nič ine po vydatnom bahne som nenasiel. Pointa že ak by ma videl ten komu fĺaštička patrí, asi by som bol zabitý ))
Najlepsí prípravok na umyvanie "feta", je "nekrestansky" drahy cistič na auta. Stačí nastriekať a počkať asi 5min. Ono to urobi svoju prácu. Stačí len oplachnuť. Nič ine po vydatnom bahne som nenasiel. Pointa že ak by ma videl ten komu fĺaštička patrí, asi by som bol zabitý ))
najlepsia znacka cena-vykon ktoru poznam. mam od nich okrem vosku snad vsetko. na bike dost skoda.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám nato uplne iny názor/ skusenosť
servis-opravy/odlupovanie-farby-na-novom-bicykli-t39502.html
ale no - ja som v druhom vaznejsom zjazde v lese odlupol kusok farby na lectore konarom
po tom pade v strku ale ma len jednu odreninu na zadnej stavbe a na vrchnej ramovej trubke par skrabancov. vyhoda cierneho karbonoveho ramu je, ze to absolutne nieje vidiet
Aj ten pes sa ma zľakol.....
Miso Ty si cely aj so vsetkymi tvojimi vecami uplne vynimocny ako to tak sledujem
najlepsia znacka cena-vykon ktoru poznam. mam od nich okrem vosku snad vsetko. na bike dost skoda.