Znižuj aj celkový kalorický príjem , týždenne skús 7-10 hodín pojazdiť , tempo prispôsob energetickej dispozícii , stagnacne obdobie prekonas iba tak, ze " nezides z cesty " , sacharidy do 100 gr. " ...nech to stoji , co to stoji 😉 "
Ja som sa dal pred 8 tyzdnami tiez na podobnu cestu. Zatial dolu 7kg. Islo by to lepsie keby kazdy vikend nebola nejaka oslava, svadba, Velka noc atd. kde si clovek vzdy nevyberie to svoje jedlo
Ale tak snazim sa a dufam, ze to pojde dolu aj nadalej
...a kde je problem si vybrať pri spomenutých udalostiach z jedál s vyšším obsahom bielkovín , trosku tukov a minimum sacharidov ?! Vajcia boli , mäso v akejkoľvek podobe tiež / rezne , šunka , atd/ , cvikla , zeleninový šalát alebo syry boli všade tiež .... ide o to len odolať potravinám s " nevhodnou " skladbou pre našu potrebu/ diétu . A ak si " zblajzol " aj nejaký ten " šutemén" nic by sa nestalo . Veď to na druhý deň vybikujes , či ?
Ano dalo sa vybrat. Ale ked ti na svadbe daju na veceru peknu bravcovu panenku a ku nej len zemiaky a ryzu tak sa neda zjest len tu panenku, lebo by som do dalsieho jedla umrel od hladu.
Ale mas v podstate pravdu. Ide o to odolat.
No chcel som povedat, ze nebyt tych oslav tak nie je take pokusenie. Doma si ani nezmyslim, ze by som si siel kupit nejaky zakusok ci dal nejake chipsy. No ked sedis s partiou kde vsetci jedia a piju co sa im zachce tak sa tazko odolava s tym, ze ja si vypijem len mineralecku a budem sa na nich pozerat
Ramon: zacina mi byt jasne, ze kazdy den budem muset aspon doma skakat jumping jacky, ked nestihnem ist na bike. ale uz sa to pohlo + dnes som dal prvy kopec vrch. koruny trencanskej. uz nosim rifle, co som nosil pred 9 rokmi. este 8kg a budem na vahe z pred 15ich rokov a pridam aj beh. noo, beh, jogging zo zaciatku, striedany s chodzou asi. mam 93 aktualne a chcem ist na 78. ked podlezem 90ku, to bude magic moment. nasledujuce dni skusim zamakat nech vylepsim krivku padu vahy.
A zmenila by sa hej chuť , keby bola " dobre " nakrájaná ... zeleninu si takúto raw tiež neochucejem , veď na co aj . V bruchu sa to vsetko tak ci tak pomieša
ja som zvyknutý zeleninku tak nahrubo krájať a nedochucujem ju vôbec, mám rád chuť čerstvej zeleniny a k tej omáčke je redukovaná dosť mäso do nej ešte šťavu pustilo. Nevadí chlapi nabudúce sa viac posnažím hádam to bude lepšie. Zatiaľ som len amatér čo sa učí, ale manželka si zatiaľ pochvaľuje tak to ma teší
netreba sa tu hrat na profi cyklistov a to nie len v tejto teme napr v teme o kave to uz preslo z mojho pohladu do extremu je super mat pre nieco vasen, ale netreba to prehanat a hlavne nevnucovat svoj nazor a pohlad na vec inym.
V každej oblasti sa aj spomedzi nás nájdu odborníci , kt . ostatným co to poradia , ozrejmia súvislosti . Bez tých " odborníkov " by výpovedná hodnota aj obsahová stranka danej témy bola natoľko plytká , ze by stratila zmysel ... ak niekto nerozumie káve a uspokojí sa s povrchnými informáciami , je to jeho vec . No ak sa ma daná téma "vyčerpať " musí sa ísť do hĺbky . Nikto tu nikomu nevnucuje akú kavu piť , ako dlho pacovať mäso atd , teda ja aspoň ten dojem nemám ... " len tí, ktorí išli do hĺbky , zaznamenali progres a mohli sa od nich aj menej znalí učiť " . Od " priemeru "sa učiť , je strata času a vynaloženej energie .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale tak snazim sa a dufam, ze to pojde dolu aj nadalej
Ale mas v podstate pravdu. Ide o to odolat.
No chcel som povedat, ze nebyt tych oslav tak nie je take pokusenie. Doma si ani nezmyslim, ze by som si siel kupit nejaky zakusok ci dal nejake chipsy. No ked sedis s partiou kde vsetci jedia a piju co sa im zachce tak sa tazko odolava s tym, ze ja si vypijem len mineralecku a budem sa na nich pozerat
Edit: uffff, co vie narobit v jedle jedna susena chili papricka neznameho povodu
... omáčka vyzerá, že by si priala byť ešte dobrých pár minút redukovaná. Zelenina je zle nakrájaná a neochutená.
Ale tak zase nie je každý šéfkuchár.