v drese mam mobil, nejaky gel alebo tycinku resp baban keby dochadzala sila a dajme tomu navleky na ruky ked je premenlive pocasie napr. a sprej na astmu keby ma to chytilo na vyjazde
v jednom vrecku jedlo, v ďalšom oblečenie a v poslednom elektroniku a pri veľkosti oblečenia S si vybavený, lebo aj vrecká sú príslušne malé v kapsičke potom tmel, co2 pár základných imbusov plus tam dávam mobil, je to väčšia istota, že v prípade potreby zostane funkčný a že ho nestratím..niekedy tam skončí aj nejaké oblečenie, spravidla kondom na helmu
toto vsetko vopcham do troch vreciek dresu velkosti L, akurat imbusaky nenosim a dodatocne oblecenie obcas, ale aj vtedy sa pomestim. Asi ste nechodili do detskeho tabora a na turistiku chlapci, tam bol zaklad vediet sa zbalit
to tiež a veci čo vozím denne, nech sú v kapsičke, tiež praktické ako to stále vykladať a nakladať do vreciek a prípadne to zabudnúť doma.., alebo oprať C02 bobičku
V kapsičke dve duše, sťahovacie pásky, samolepiace záplaty, multikľúč s nitovačkou, montpáka, chir. rukavice (lebo biela omotávka), Dithiaden 2 ks (lebo už sa mi stalo že ma štipla osa alebo včela na výjazde). V drese v strednom vrecku pumpa (na nej namotaný asi meter striebornej duct tape, lebo s tou sa dá opraviť napríklad reznutý plášť) podľa počasia aj návleky alebo vetrovka, v pravom mobil, doklady, peniaze, v ľavom vreckovky a kľúče. Na kapsičke ešte furt blikačka, lebo blikám aj cez deň vpredu aj vzadu.
v jednom vrecku jedlo, v ďalšom oblečenie a v poslednom elektroniku a pri veľkosti oblečenia S si vybavený, lebo aj vrecká sú príslušne malé v kapsičke potom tmel, co2 pár základných imbusov plus tam dávam mobil, je to väčšia istota, že v prípade potreby zostane funkčný a že ho nestratím..niekedy tam skončí aj nejaké oblečenie, spravidla kondom na helmu
Za mna telefon radsej vo vrecku. Bicykel moze byt v danej chvili daleko. Odskusane - sice si to odniesol kryt, ale bez zbytocnych prudkych pohybov a hladania bicykla som mohol hned vytocit 155.
nemám rád pojazdné dielne, a ovešané bajky taktiež otrhať všetky blikačky, odrazky, kapsičky. Ja nosím H20, peniaze a sem tam kexík , ak dostanem defekt tak sadnem na bus alebo zavolám známemu na telefóne, za sezónu max.1x chvalabohu a dielňu mám doma nie v drese ani kapsičke...
Nie kazdemu sa chce koncit pojazd ked dostane defekt, ktory dokaze poriesit behom par minut a pokracovat. Respektive este menej vhodne pre niekoho kto regulerne trenuje a nechce zabijat cas vyvazanim sa v aute / buse / vlecke pri defekte. A pri offroad jazdeni je to uz uplne fajnove volat kvoli defektu odvoz a dostavat sa k nemu pesi neviem aku velku vzdialenost.
Blikacka / odrazka - kazdemu podla chuti. Ale napr. ja som v pozicii vodica tak aj cyklistu vyslovene alergicky na cyklistov, ktori za zhorsenej viditelnosti nie su dobre viditelni.
A napr. do vyjazdovej vybavy ci uz v drese alebo kapsicke je dobry hajzlak ak to na cloveka necakane pride.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nemas fantaziu
Pekná výhovorka... ja tu radím junáčikom, že nesmú zabudnúť nosiť so sebou prc-gumku, lebo čo keď natrafia na nejakú povoľnú babenku.
Za mna telefon radsej vo vrecku. Bicykel moze byt v danej chvili daleko. Odskusane - sice si to odniesol kryt, ale bez zbytocnych prudkych pohybov a hladania bicykla som mohol hned vytocit 155.
Blikacka / odrazka - kazdemu podla chuti. Ale napr. ja som v pozicii vodica tak aj cyklistu vyslovene alergicky na cyklistov, ktori za zhorsenej viditelnosti nie su dobre viditelni.
A napr. do vyjazdovej vybavy ci uz v drese alebo kapsicke je dobry hajzlak ak to na cloveka necakane pride.
licenciu v drese ale nikto ani po rokoch neprekonate... zainteresovani si isto pamataju