mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
Pome chotare a Maguru tam sa vysantime dole z Rovne bomby a spojime to s trailom v Malinovej a v Lazanoch nenechaj sa prehovarat naservirujeme to najlepsie v okoli a nepojde nas uz tolko tak to pojde akobpo masle
ok beriem ťa za slovo, takže budúci víkend, snáď víde počasie, pridám pár fotiek z dnešného mini pojazdu a testovania kamery, pridám aspoň nejaké fotky. Videá zatiaľ nič moc, je to akési roztrasené, tak ešte budem musieť popozerať lepšie tie nastavenia, no zatiaľ sa s tým len trochu hrám a skúšam, takže pohoda
tak Laskomer niekedy dáme a ty si tam bol nedávno , mňa celkom láka aj tá pozvánka od doktor-40 je to super jazdenie, keď som bol na tých 4 chotároch, tak to bolo pomalšie, predsa nás tam bolo už celkom dosť
Nedeľa by mohla byť, keď to viacerým vyhovuje , ja mám výnimočne voľný celý víkend, takže mne je to jedno, hlavne nech neprší, v daždi sa mi bajkovať nechce
Včera Skalka, prvá tohtoročná bez potreby voskovania.... No plánoval som len suché a povysavane cestičky 😑:-( Na Turiec ma pritahuje aj tatransky les, ktory nie je uz ani v Tatrach. Motorova vichrica a piliny v hlave aj tu robia svoje...
Trošku geograficky mimo, ale tématicky k tomuto vláknu sedí ideálne. Oslomarka 2017Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Ospravedlňujem sa vopred za amatérske výkony na lyžiach
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Adam, Ty si také " ucho " ? Ja som myslel, že už máš minimálne 31!
A kam ideš?
Ak nezvládnem výjaz, minimálne guláš pre vás nechám
Oslomarka 2017Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ospravedlňujem sa vopred za amatérske výkony na lyžiach