Hlavne je to všetko ťažko individuálne. Strih, použité materiály na každý panel, doplnky, zipsy, reflexky, gumičky a pod. Všetko ti narátajú do + alebo do - od default ceny. Diskusia o cene ťažká, nedá sa, nejde, nemôžem, musí majiteľ a pod.
No na druhú stranu ochotu nemôžem vytknúť strávil som tam nejaké 2-3 hodiny kým sme sa dohodli čo je pre nás vhodné a ako si to predstavujeme. Nakoniec sme sa aj na cene dohodli tak aby boli všetci spokojní. A 1 ks nerobia, min. je tých 10 ks niečoho napr. dresov, potom už jedny gate k tomu OK.
ani nie..od septembra som mal druhy set kolies s NN a teraz prisiel cas na letny setup...mam este starsie Barza 2.25ky ale tak reku vyskusam tieto nove 2.35...predne s novou paskou na prvy sup velkou pumpou...a zadne tak isto mlieko NT race
Fake ESI značky Motsuv môžem len odporučiť...sám som na nich prešiel z origoš ESI. Rozmerovo sú identické, majú príjemnejší (mäkší) materiál, sú ľahšie, nestoja skoro nič, majú pekné sýte odtiene, nie ako vyblednuté ESI a hlavne ne*****, ako ESI.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
žid arašid je hláška môjho kolegu, pokaždé keď ma vidí nakupovať a špekulovať ako to kúpiť lacnejšie
No na druhú stranu ochotu nemôžem vytknúť strávil som tam nejaké 2-3 hodiny kým sme sa dohodli čo je pre nás vhodné a ako si to predstavujeme. Nakoniec sme sa aj na cene dohodli tak aby boli všetci spokojní. A 1 ks nerobia, min. je tých 10 ks niečoho napr. dresov, potom už jedny gate k tomu OK.
O bednu som sa trhal v junioroch a tie casy su uz nenavratne prec
https://www.aliexpress.com/item/MOTSUV-High-Density-handlebar-Silica-gel-foam-silicone-sponge-mountain-bike-Grips-of-XC-AM-lightweight/32779005725.html