Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Napriklad ja som mal pribalene aj bezdusove ventily. Obute su na tom Continentaly, ale verzia RaceSport, ktora nie je idealna pre bezduse - nema dost pevnu bocnicu. Po vymene prejdem na vaerziu ProTection
Ešte detail, dajú sa niekde vidieť modely Canyon 2016 na nete? Chcel som si pár modelov porovnať, ale na canyon stránke nevidím nikde odkaz na staršie modely.
Zdravim vsetkych, zene prisiel grc al sl 2016 vo velkosti S, ale prehliadli sme, ze modelova rada 2016 mala aj pri rame S kolesa 29". Vychadzal som z toho, ze XS a S su na 27,5 kolach, ako aj u iných modelov. Vojta z cz podpory ma uz zrusil, ze kolesa sa vymenit nedaju. Neviete niekto poradit, ako kolesa vymenit? Nemusi to byt zrovna v canyone. Su tam kola mavic crossride fts-x a plaste Continental x-king. Za radu/pomoc dakujem.
ja som na Spectral AL 6.0 dostal Continental Mountain King II Protection, 2.4 co su tubeless (reinforced) a k tomu kolesa DT Swiss M 1850 Spline ktore su tiez bezdusove, prote mohli uz rovno nahodit bezdusovy system a hotovo, teraz dumem co s tym...nechcem sa mi v tom sprtat ale zase preco to nevyuzit...
aky je problem to prerobit na bezduse ak mas DT-Swiss kolesa? Vyhodis duse, nasrobujes ventilky (su pribalene), das tmel a jazdis. Na bezduse to nemotuju kvoli univerzalnosti (nie vsetky plaste co davaju su vhodne na bezduse) a jednoduchosti, je jednoduchsie hodit dusu a nafukat ako sa babrat s tmelom.
Na svojom Nerváčiku, po zjazdení verzie Mountain King RaceSport som kúpil nové plášte ProTection, vybral duše (teraz sú ako rezerva na výjazdoch), namontoval ventilky, nahodil plášte, nalial tmel a jazdím ... "prerábka" trvala cca 3/4 hodiny aj s prípravou a prataním. Zatiaľ som defekt nechytil. Rovnako aj na Kubíku 2 mám vpredu Conti Race King ProTection a paráda. Vzadu S-Works Renegade 2BR ale sú slabé bočnice už je tam po pár defektoch od kameňov naspäť duša, zjazdím ho a ide do preč, aj do zadu pôjde Conti Race King ProTection.
Verzia RaceSport nie je to "pravé" na bezduše, ale dá sa.
lukasz9 poradím ti dve možnosti: sleduje Canyon FB stránku, alebo sa prihlás na Canyon a daj odoberať newsletter, bude ti všetko chodiť mailom....nič ti neújde.
Mám veľmi podobný plán. Tie RaceSport sú naozaj veľmi slabé bočnice a zadnú už sa mi podarilo rozdrapiť (našiel som dieru po jazde keď som umýval bike, čiže žiadna rana). Vymenil som za ProTection (zatiaľ s dušou). Počkám kým padne aj predný plášť, vymením za ProTection a skúsim bezduše. Predsa len ani tie plášte nie sú najlacnejšie keď chceme kvalitu
Ešte detail, dajú sa niekde vidieť modely Canyon 2016 na nete? Chcel som si pár modelov porovnať, ale na canyon stránke nevidím nikde odkaz na staršie modely.
zravim vás bude mi dobrý bike Grand Canyon AL SL 7.9 s ramom M a kolesami 29 pri mojej vyške 174 cm ? dakujme
Sa zmeraj a porovnaj si výsledky s geometriou konkrétneho modelu.
Ak nie si vyslovene atyp, rozhodujúca by mala byť výška rozkroku, ktorá by mala byť o niekoľko (2 a viac) cm väčšia, ako stredná výška bicykla (GC AL SL 7.9 vo veľkosti M ju má 81,3 cm).
prioritas: no neviem, záleží tiež na dĺžke nohy, tzv. inseam. ja mám 173 cm a nohy dlhé 78 cm (krátke nohy ) a grand canyon veľkosti "M" mi bol veľký, som ho vracal... a menil za "S"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Verzia RaceSport nie je to "pravé" na bezduše, ale dá sa.
modely 2016 este mozes najst an youtube napriklad nerve tu
https://www.youtube.com/playlist?list=PLVtfi70OYuQThcqkYvuUUzm1bptLwf2HV
Sa zmeraj a porovnaj si výsledky s geometriou konkrétneho modelu.
Ak nie si vyslovene atyp, rozhodujúca by mala byť výška rozkroku, ktorá by mala byť o niekoľko (2 a viac) cm väčšia, ako stredná výška bicykla (GC AL SL 7.9 vo veľkosti M ju má 81,3 cm).
e https://www.canyon.com/sk/specials/forzacanyon/?utm_source=sk-newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=giro-sale-1-may-2017&sc_src=email_1550084&sc_lid=103328516&sc_uid=4JJX4nyCdF&sc_llid=872&sc_eh=88eac0e724063c3f1