Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
len tak BTW., v pondelok 8.5. sa kona 39. rocnik Castovskej 50 tak len aby ste vedeli ze sa po MK bude motat ovela viacej turistov ako inokedy (aj v odlahlejsich castiach).... v odkaze su trasy ..... a jasne, mozete sa pridat aj na bajku
ja som kludne za 1030 na zeleznej este nech sa vyjadri Magez popripadne niekto iny kto by chcel ist (mozme dat druhe stretko na bk), blue asi bude blatovy hlavne stred
kua to co je zase na tom radare?
ked vidim tie zrazky a ako je vonku mokro, tak asi zajtra pojdeme vyletne vlacikom na Plavecke Pohdradie a nejaku 60-70km celodenku po MK smer BA, ma byt pekne tak este trocha nabrat kondicku
Na Bielom krzi pribudol celkom dobre vybaveny servisny cyklostojan na opravu bike... Dakujem Ekopolisu za promptne jednanie a dodavku az do domu...
Nech sluzi...
Na Bielom krzi pribudol celkom dobre vybaveny servisny cyklostojan ...
Klobúk dole a palec hore. Smutné je, že to musí byť všetko priviazané aby to nejaký primitívny úbožiak nezobral. (Tu na východe by to vytrhli z toho základu a zobrali v celku )
Dnešné pekné doobedie venované návšteve čachtickej časti Malých Karpát. Pre skorší návrat domov využité hlavné cesty. Plánovaný prechod spod Plešivca do Ošmeku bol znemožnený zničenou a blatovou lesnou cestou, po ktorej sa nedalo ísť ani pešo.
Trasa https://mapy.hiking.sk/?trasa=icG0z
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kua to co je zase na tom radare?
MageZ keby ste nesli daj vediet
Nech sluzi...
Klobúk dole a palec hore. Smutné je, že to musí byť všetko priviazané aby to nejaký primitívny úbožiak nezobral. (Tu na východe by to vytrhli z toho základu a zobrali v celku
Trasa https://mapy.hiking.sk/?trasa=icG0z