nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Over si zdroj, nie je to Giro 2017.
lebo sa to nahovno meria a dokazuje
Za jedno, ako píše nado mnou CraObs, za druhé, už naozaj potrebujeme v zákone aj toto? Ešte 100 rokov a zákon bude ešte aj na to, či a ako máš kde dýchať, že pri tom funíš nahlas a iných rušíš, alebo zas moc potichu a hrozí, že niekto v kancelárii nebude počuť, že sa mu cez plece pozeráš na monitor... Sú proste veci, ktoré v zákone sú úplne zbytočné.
PS.: ja by som uzákonil, aby sa nemohlo používať IMHO
a) správať sa disciplinovane a ohľaduplne tak, aby neohrozil bezpečnosť alebo plynulosť cestnej premávky, pritom je povinný prispôsobiť svoje správanie najmä stavebnému, dopravno-technickému stavu cesty, situácii v cestnej premávke, poveternostným podmienkam a svojim schopnostiam
Či cyklistu auto obehne vo vzdialenosti 3 metre alebo 1,5 metra je jedno, ide o to aby to bolo bezpečne. Vymáhateľnosť pri predpísanej vzdialenosti je nulová. Rozumný človek vie že cyklista je ľahko zraniteľný a obehne ho s odstupom. Hulvát si to urobí aj tak vždy po svojom.
Ale už som tu asi troška mimo tému...