Zdravim.. chce sa spytat na vase rady s skusenosti zo zamykanim bikov s roznymi retazami a zamkami .ake doporucujete ci dratove alebo clanky, retaz..lebo v tejto dobe sa velmi casto vykradaju pivnice,garaze ,a tak ..ze ako spolahlivo zabezbecit svojho milacika pred odcudzenim. lebo dnes nieje problem kupit pakove klieste za par supov a strihat obycajne zamky ci neako inaksie rozbit zamok .osobne som videl asi 1cm hrubu retaz v tescu so zamkom da sa aj take neico prestrihnut..?popriúadne ak vam ukradli bike napiste ako ste mali zabezpeceny.
dufam ze tu ta tema nebola
Ked som raz stratil kluce od zamku v robote, tak veduci udrzby nabehol s pakovkami a fakt hruby zamok precvakol ako nic Som nechapal...
Takze zamkom verit na 100% asi nejde. Preto mam bike doma a do mesta, na nakupy apod. pouzivam na to urceny iny bicykel, ktorý keby mi slohli tak ma to nemrzi. A pouzivam zamok s takym tenkym lankom a zatial v poho. Ale je pravda ze ten bike nebudi dojem draheho a tym padom pre zlodejov cenneho tovaru. Ale srob na sedlovke je samozrejmost
Ale vlacit to so sebou? Myslim mimo haus. V dome to je ine, tam by som v najhorsom pripade odmontoval kolesa a vyniesol ich do bytu a ostatok o nieco zamkol
Poznam jedneho chlapika s pohnutou minulostou ktory bol zatazeny na bicykle, ale samozrejme ich nekupoval. Raz som ho stretol takeho nasraneho a pytam sa co mu je. A on ze mu ukradli bycikel. Tak sa ho pytam co bude robit a jeho odpoved: ,, Ukradnem si dalsi.... Logicke...pre neho
ked nejdem na bajku do prirody, tak niekam do obchodneho centra a tam ho vzdy zamknem pred vchod takym hrubym "kablovym" zamkom a je to v pohode, lebo pri vchode vzdy je milion ludi aj SBSskar, takze niekoho s pakovkami v ruke by si vsimli. A doma ho mam v pivnici a aj ked mam dva kvalitne visiace zamky, tak nepochybujem ze zlodej by sa cez ne dostal asi tak do jednej minuty cisteho casu. Preto som este bicykel poistil tak, ze cez ram ide retaz ktora je zamknuta o potrubie teplej vody. Ale pokial by ho niekto ukradnut chcel, tak nepomoze nic, prave dnes som videl susedovu vykradnutu garaz. FABku normalne vytrhli co ma neprekvapilo, ale mal tam aj navarenu taku masivnu petlicu ktora ma zamok chraneny v takej "budke" a oni napriek tomu to vedeli niecim vystrihat..
Ja si idem ku svojmu zamku este kupit tuto vecicku. Je to sice alarm na motorky ale znamy ho v pohode pouziva aj na MTB. Nasiel som dokonca recenziu kde ho pouzivali na cestnych bikoch a davali to na kluky na pilu. Urobi to poriadny randal a ked to niekto necaka tak sa poriadne vylaka a vzbudi to pozornost ostatnych
v irsku napriklad nemam problem nechat bike len oprety, nepriviazany pred tescom na 5 minut, zatial chvalabohu nikto nic, jedine zeby siel okolo nejaky chudak z vychodnej EU a ulakomil sa s autom je to podobne, ztiahnute okienko, mobil na palubke, panel osadeny na radiu a pohodicka,
iny kraj, iny mrav
tiez som tomu veril 4roky kym mi vlani nevykradli auto
Ti co davate bike do pivnice v panelaku ako to mate zabezpecene? Nechce sa mi davat za dvere do pivnice 500e. Nosit vsetky biky hore sa neoplati koli spine a 29" sa ani do vytahu nevmesti. Dajte tip na dake dvere, mam 60 a normalnu kovovu zarubnu, vyzera v pohode.
Da sa kupit alarm s pohybovym cidlom a SMS notifikaciou. Do 100 EUR. Mozno aj to by mohlo byt riesenie, aj ked to kradezi asi moc nezabrani, ale pre kludnejsie spanie
Da sa kupit alarm s pohybovym cidlom a SMS notifikaciou. Do 100 EUR. Mozno aj to by mohlo byt riesenie, aj ked to kradezi asi moc nezabrani, ale pre kludnejsie spanie
mas link na nejake hotove riesenie, aby si to clovek nemusel bastlit sam ?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takze zamkom verit na 100% asi nejde. Preto mam bike doma a do mesta, na nakupy apod. pouzivam na to urceny iny bicykel, ktorý keby mi slohli tak ma to nemrzi. A pouzivam zamok s takym tenkym lankom a zatial v poho. Ale je pravda ze ten bike nebudi dojem draheho a tym padom pre zlodejov cenneho tovaru. Ale srob na sedlovke je samozrejmost
iny kraj, iny mrav
tiez som tomu veril 4roky kym mi vlani nevykradli auto
mas link na nejake hotove riesenie, aby si to clovek nemusel bastlit sam ?