bajker je tvor vecne nespokojny...
na slovensku je sneh co znamena ze asi tak za tri tyzdne sa zacne sezona v plnom prude a vsetko bude jak ma byt nasledujecoho minimalne pol roka...
moja vyhoda je (som v anglicku) ze mozem bajkovat takmer nepretrzite vzhladom na pocasie ale zase ja sa stazujem ze tu niesu kopce... a oni tu naozaj nie su... hladal som
asi by som si to vymenil pockat tri tyzdne a mat kopciska ako celorocne spacirovanie sa po rovinkach.,..
zlate slovensko!!!
tuto u nas kym sa roztopi tych pol metra snehu tak ma porazi.slniecko je ale aj -17 rano k tomu ako bonus.ale aj na snehu je sranda.kopce su krajsie zhora.tak dozbikovania.
Náhodou, dnes som bol na obed na hrádzi - bolo príjemne, slušných +7 na slnku, hrádza suchá (len pod Prístavným mostom trochu snehu a ľadu) a mal som pocit, že jar je tu...
... a ráno som sa zobudil na škrkanie plechu o asfalt, vykukol z okna a zobudil sa ešte raz! Je to posledný zúfalý výkrik zimy, alebo je jar ešte ďaleko???
............A dnes ráno som sa zobudil a zasa ďalších 30cm snehu pred domom. Už nemam náladu v kuse odhadzovať sneh!!! BOŽE vysliš modlidby BIKEROV!! ale ta zima je už na konci ale tie výkyvy......
Ked je to tu o pocasi, dam vam jeden tip na "pocasovy" web. Je to www.windguru.cz/index.php?id_user=0&lang=cz&typ=none
Ked si clovek zvykne na sposob zobrazenia spravi si vynikajuci obraz o tom co bude. Ja si podla toho planujem nielen surfisticke ci bikove vyjazdy, ale v podstate vsetky aktivity.
stulo: Momentalne cakam, kym sa otepli a vybehnem na bike. Skialpinizmus ma nelaka a zjazdoveho lyzovania uz som nasyteny. No a na surf to vidim ako obvykle zrejme niekedy od polky aprila (takisto podla pocasia). BTW, ty nejdes na ten vylet na Paros/Naxos ?
Vy ste neni radi ze je konecne poriadna zima? Este by mohlo nasnezit! Treba ist na lyze, bezky, korcule a aj bikovanie na snehu ma svoje caro, niekedy je to aj vacsia pecka ako po suchu.
tak dnes nam uz pekne vykuklo slnko, boli ste niekto uz jazdit okolo BA na kobylu, respektive na kamzik a dalej po cervenej ??? alebo od cerveneho mosta do Marianky, Borinky ? Pajstun ? ako to vyzera v Karpatoch okolo BA
asi je este blato co ?
no jaak poznam karpaty tak ta betonka biely kriz az po blavu bude uz ziazdna co sa tyka lesu tak bordel a najhorsia cast bude od limbachu hore na magistralu tam je sneh este aj v maji a dostat sa na biely kriz je fakt makacka...
ps moj tato bol bezkovat na babe dnes...
teraz neviem ci je to dobre alebo zle... ale hovori to za vela
nazdarek.Ja robim skialpinizmus a popri tom aj free ride na lyziax je to velmi supis ale uz aj mna to prestava bavit,ten sneh uz i stejne nie je tak dobry ako bol pred mesiacom a pol. a uz xcem drzat bicykel na kopcoch.biku a ski zdar
Tiež sem tam skialpujem(niet nič krajšieho) ale free ride na lyžiach-KLOBÚK DOLE foxom.
Ten sneh a zima už aj mne lezú na city.Ale konečne tu máme aspon trochu teplúčka a slniečka
tak a teraz sa podrzte chlapci... nahodou som sa raz zoznamil s jednym chalaniskom co bajkuje v montreale XC
okrem toho tam zije mrte slovakov vlastne ako kdekolvek po svete... a vcera jedna trnavcanka na moju otazku ake je tam teraz pocko (ako v kanade byva tiez niekde pri montreale) ze iba zdoraznujem pouzila slovo IBA - 15 ale ze byva aj - 40... sa jej pytam ze co tam robia ze ci lyzuju... no nehrozi vonku nebola pol roka... ze sa tam neda dychat... od tohoto momentu bajkujem kedykolvek zaveje nezaveje...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale ne fakt by mohlo vyjst uz slniecko nech baby nahodia bikini a korculuju po hradzi... Aj ked vtedy mam dost urazov z nepozornosti
Capko
na slovensku je sneh co znamena ze asi tak za tri tyzdne sa zacne sezona v plnom prude a vsetko bude jak ma byt nasledujecoho minimalne pol roka...
moja vyhoda je (som v anglicku) ze mozem bajkovat takmer nepretrzite vzhladom na pocasie ale zase ja sa stazujem ze tu niesu kopce... a oni tu naozaj nie su... hladal som
asi by som si to vymenil pockat tri tyzdne a mat kopciska ako celorocne spacirovanie sa po rovinkach.,..
zlate slovensko!!!
Capko
Ked si clovek zvykne na sposob zobrazenia spravi si vynikajuci obraz o tom co bude. Ja si podla toho planujem nielen surfisticke ci bikove vyjazdy, ale v podstate vsetky aktivity.
asi je este blato co ?
ps moj tato bol bezkovat na babe dnes...
teraz neviem ci je to dobre alebo zle... ale hovori to za vela
Ten sneh a zima už aj mne lezú na city.Ale konečne tu máme aspon trochu teplúčka a slniečka
okrem toho tam zije mrte slovakov vlastne ako kdekolvek po svete... a vcera jedna trnavcanka na moju otazku ake je tam teraz pocko (ako v kanade byva tiez niekde pri montreale) ze iba zdoraznujem pouzila slovo IBA - 15 ale ze byva aj - 40... sa jej pytam ze co tam robia ze ci lyzuju... no nehrozi vonku nebola pol roka... ze sa tam neda dychat... od tohoto momentu bajkujem kedykolvek zaveje nezaveje...