take je to nizsia rada od coolpad, takze to ze to je pomale to bude asi pravda, s bateriou to vies ako je sto ludi, sto roznych pouzivatelov, pokial na tom nebudes chytat pokemonov, tak to podla mna v pohode vydrzi....
to neviem ci nevedia, ale mne strasne dlho trvalo kym mi chyti gps, a aj vypadaval casto signal gps, inak som tomu telefonu nemal co vytknut, bol to tusim coolpad torino
je tu niekto kto ma alebo mal lenovo k5 note a7020a48? zaujimali by ma vase skusenosti, moj je totiz po necelom roku na reklamacke :/
inac k svojim skusenostiam, ten fon ma celkom prekvapil, dobra vydrz baterie, slusny display aj celkom dobry fotak, za tu cenu rychly a spolahlivy skener odtlackov
to je nejaky omyl nie, ake nastroje specialne potrebujeas?
pokial viem tak sa len srobuje a ked tak nieco pri lepi, lebo vsetky suciastky pokupil komplet pripravene.
na cipy treba reballing (som si vsimol praprispevok ), taka stanica nie je lacny spas
prečo mi začali chodiť denne tie smsky, keď ma naloguje na zahraničnú sieť? pomaly denne sa dostanem na moravu a zakaždým mi prídu tie dve otravné sms, predtým to chodilo s nejakou periodicitou, že keď som tam mesiac nebol, tak až potom došli sms, alebo tak nejak. mám O2, má niekto podobnú skúsenosť?
mna teraz aj otca prezvanalo cislo +257 61205502 - co je burundy... ako dosli k nasim tel. cislam netusim ale je to urcite fajn ofajc aby im ta clovek zavolal spat..
Máte niekto Xiaomi Redmi 4X? Rozmýšľam o náhrade mojej postaršej Motoroly Moto G2 a podľa recenzií a cenovky sa mi pozdáva celkom. Hľadám niečo okolo 150, max. 200E viac za telefón nie som ochotný dať. Do úvahy ešte pripadajú Moto G5 alebo starší Xiaomi Mi4c. Tí čo do toho viac vidíte, čo by ste vzali a prečo? Nebránim sa ani niečomu inému v tom cenovom intervale.
Motorola isla zial do sraciek ako ju Lenovo pohltilo, chrlia zaplavu roznych zbytocnych modelov a aktualizacie idu bokom. :/ Niektori celkom chvalili tu novu Nokiu 5, ale neviem ako je to s dostupnostou a moznostou si to niekde vyskusat.
mi4c by som nebral už len kvôli 808 snapdragonu. starý procák, výššia spotreba ale ako ohrievač na ruky vynikajúci.
Buď by som si počkal na redmi 5 alebo kúpil xiaomi Mi5 - minuloročná vlajková loď. Dosť často sú na ňu akcie a dá sa kúpiť aj za 170
Ak by si chcel predsa len redmi 4x tak teraz v EU sklade je za 126 eur
volodaj
Ja som bral do roboty Lenovo S1 Lite, z 10 či koľko kusov som ich bral tak jeden ide 2x na reklamačku (konektor nabíjania), ostatné v poho, len jedna kolegyňa hundre že ju slabo počuť tak nvm či je to problém alebo to nesúvisí s telefónom. Tuleň má Lenovo P1 lite (lacnejšia verzia) a keby ho 2x nerozbil a sem tam nemrzol tak by bol asi spokojný
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mediatek asi este stale nevie vyrobit slusny GPS chip....
http://www.gsmarena.com/coolpad_porto_s-7895.php
to neviem ci nevedia, ale mne strasne dlho trvalo kym mi chyti gps, a aj vypadaval casto signal gps, inak som tomu telefonu nemal co vytknut, bol to tusim coolpad torino
http://mobilmania.azet.sk/clanok/125443/test-nokia-3310-2017-nezmar-v-modernej-podobe
inac k svojim skusenostiam, ten fon ma celkom prekvapil, dobra vydrz baterie, slusny display aj celkom dobry fotak, za tu cenu rychly a spolahlivy skener odtlackov
pokial viem tak sa len srobuje a ked tak nieco pri lepi, lebo vsetky suciastky pokupil komplet pripravene.
na cipy treba reballing (som si vsimol praprispevok
Buď by som si počkal na redmi 5 alebo kúpil xiaomi Mi5 - minuloročná vlajková loď. Dosť často sú na ňu akcie a dá sa kúpiť aj za 170
Ak by si chcel predsa len redmi 4x tak teraz v EU sklade je za 126 eur
Ja som bral do roboty Lenovo S1 Lite, z 10 či koľko kusov som ich bral tak jeden ide 2x na reklamačku (konektor nabíjania), ostatné v poho, len jedna kolegyňa hundre že ju slabo počuť tak nvm či je to problém alebo to nesúvisí s telefónom. Tuleň má Lenovo P1 lite (lacnejšia verzia) a keby ho 2x nerozbil a sem tam nemrzol tak by bol asi spokojný