Ahojte, potreboval by som poradit kde by sa dala kupit kostra na Trance. hladam hladam, ale bez uspechu. Moze byt aj hlinik aj carbon.Kamos ho zlomil a chcem mu pomoczt. Vdaka za kazdu radu
ten rám bude po oprave v carbonfactory výrazne pevnejší ako bol z výroby,kvôli tej atypickej vidlici by som šiel do opravy-rám na tú vidlu asi už nezoženie
Tak to vsetko bude zalezat od majitela. On hovori ze sa obava opravy , ale ked nebude mat inu moznost ohladom vydli, tak to bude financne narocnejsie ( kostra , vydla ). Zatoal vdaka za vsetky rady
To kludne daj do carbonfactory .. spravia to tak, ze prezije aj rok 2030 .. akurat, ze uz teraz maju roboty vyse hlavy .. cena za opravu bude imho ale cez 200e a priberie na vahe nieco.
Tak tu je foto bajku. Lahky pohup a toto sa stslo. Je mozne ze to mal uz nejako nacate a cele to zrazu suplo
Zrejme ta ista pricina ako som mal ja - postupne opotrebenie/unava namahanim pri vahadle. Ak si to clovek nevsimne, tak sa to moze cele zrazu zbortit. Ale ze to spravi aj karbon je prekvapujuce. http://www.mtbiker.sk/foto/topic/13250/34406.html
Kolko kg ma jazdec a kolko km mal ram? Jazdi agresivne?
Niekedy daval Giant zaruku 5rokov, nie je to nahodou este v zaruke?
Taketo pripady sa v serioznych firmach uznavaju aj ak uz zaruka skoncila. Teda samozrejme za predpokladu, ze je prvy majitel, ma k tomu doklady atd. Ale aj ak to uznaju a vymenia ram za druhy, tak vidlu bude treba menit.
Takze tak ako som pisal 3500km maximalne.vaha 90kg. Bajk dostal ako dar na 40'. Blok a zaruku uz tazko najde. A nie je taky dupac co za rok urobi 10000km. Dnes poslem foto na carbonfactory a uvidim co odpisu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ustrihlo mu sedlovu trubku na mieste konca sedlovky...
HOLLY YETI OF SERENGETI !!!
Zrejme ta ista pricina ako som mal ja - postupne opotrebenie/unava namahanim pri vahadle. Ak si to clovek nevsimne, tak sa to moze cele zrazu zbortit. Ale ze to spravi aj karbon je prekvapujuce.
http://www.mtbiker.sk/foto/topic/13250/34406.html
Kolko kg ma jazdec a kolko km mal ram? Jazdi agresivne?
Niekedy daval Giant zaruku 5rokov, nie je to nahodou este v zaruke?
Nema tam este predlzenu zaruku 5 rocnu?