Kedze sa tu vela o tom hovori a pneu na akych jazdime je velmi dolezity faktor, zakladam tuto novu temu, ktora tu doteraz este nebola, ako som sa radsej dopredu aj presvedcil cez vyhladavanie. Takze ake galusky, plaste, alebo plastovky pouzivate na treningy a kto chodi na preteky, tak aj na pretekoch?
Chlapi, neberte to ako urážku, hlavne snucho, ale už je trápne, keď tu niekto rieši aký si plášť. resp. galusku kúpiť kvôli "pohodlnejší/rýchlejší". Ako keby sme tu boli jazdci Pro Tour teamu, kde záleží na takých detailoch . A potom predajcovia na hlúposti zákazníkov zarábajú. Všetko je v nohách. Máš natrénované, pojdeš rýchlejšie, nemáš natrénované, žiadna guma nebude rýchla. Je rozumnejšie a ekonomickejšie riadiť sa napríklad odolnosťou voči defektu a dojazdom. Keď chceš aby bol rýchlejši, nafúkaš na hornú odporúčanú hranicu (napr. 8,5 atm), ak chceš pohodlnejší, tak nafúkaš na 6 atm. a pritom to môže byť ten istý plášť. Aj o tých Continentaloch tu už bolo dosť popísané (hore vpravo je lupa,stačí napísať a vyhodí toľko info, že človek má čo robiť niekoľko dní).
tak vcera som mal prvy defekt na galuske (celkovo prvy defekt na cestaku za posledne cca 4 roky) a prva skusenost s pouzitim tmelu Tufo.
fotky nemam, no nebola to klasicka diera od klinca, ale skor prerezana galuska od nejakeho ostreho predmetu, cca 3-4mm dlhy rez.
ten Tmel funguje a domov som dosiel na biku. Problem bol akurat s fukanim, tie najmensie vreckove pumpy (ak to nieje aspon mala teleskopicka pumpa) su na galusky nepouzitelne. Nastastie sme mali po ruke aj tu malu teleskopku, a s tou to islo nafukat na pouzitelny tlak.
kimlo mne sa prave tato pumpa celkom osvedcila v minulosti. Pri galuske sa clovek natrapi kym ju nafuka, ale tak ono na galuske dojdes domov v pohode, aj ked v nej budu len 3 BARY. Ono dojst domov sa da aj na pradznej, len to nie je take pohodlne. Inac obdviujem tvoje skore. Len 1 defekt za 4 roky. Ja som mal tento rok uz dva demolacne, kde som sekol plast aj galusku tak, ze boli hodne do kosa
asi malo jazdim
mne tou pumpu neslo koleso nafukat na znesitelny tlak, aby som nesiel po rafiku. Az potom druhy kamos vytiahol nejaku teleskopicku pumpicku Author a s tou som tam dal 5bar (doma som to meral manometrom). Ale osobne som bol prekvapeny tym Tufo tmelom, ako si poradil s tou dierou, moc som tomu zo zaciatku neveril.
A co sa da robit s takouto defektovou galuskou? Na vyjazde si to zalepil tmelom a dosiel na tom domov. Teraz s tym nieco budes robit, alebo len nafukas doma na bezny tlak a budes verit tomu tmelu, ze to udrzi?
Vzdy ked som defektil a tmel to vyriesil, ked som to doma nafukal na 8 atm tak ta zatka ktoru urobil tmel sa odlepila a zacalo to fucat.
Na 6 atm sa dalo jazdit, este tak cca 500 km, potom uz to moc nedrzalo.
Je to dobre na to si nepokazit vylet, pripadne dovolenku, ja som ale vzdy skor ci neskor tu galusku uz musel vymenit.
Pouzivam Continental, mozno s original Tufo galuskami su vysledky este lepsie.
U mna to bolo podobne. Vacsiu dieru zalepilo, no pri nafukani na viac ako 6BAR to zacalo fucat. Poslednu dieru (fakt velka) drzalo zalepenu len do 2BAR. Beznu dierku od skla alebo nejakeho klinca udrzi aj pri 8 BAR.
ja som lepil Tufo galusku. Ked som dosiel domov, tak som ju prifukol velkou pumpou na 7 bar (bolo v nej 5bar, nafukanych malou pumpu). Pojdem dnes pozret, ci tlak drzi. Ak ano, tak to necham tak a skusim jazdit, ak nie, tak bude treba galusku vymenit.
Vacsinou sa mi to odlepilo pri jazde. Nie je to ale nejaky velky problem, len treba natocit koleso dierkou dolu a nechat dierku v kaluzi tmelu co sa tam urobi. Ked to zlezie na 5-6 atm tak to prestane fucat a za chvilu sa da pokracovat.
Ale mozno s Tufo galuskou to bude drzat a neodliepat sa vobec.
Ja som dostal defekt po 3500 km na zadnej od ostrého kamienka čo cestári plátali diery a bordel ostal na ceste . Tufo extreme to zalepil a doma som pomeral tlak a bolo 8 Bar . Tiež sa tak správa ako by tam defekt ani nebol (HiCC 23mm ) .Pumpa SKS Diago . Vraj fúka až do 11 , ale to som zatiaľ neskúšal . A fúka sa s ňou celkom rýchlo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
na bajku mam nahodene Vittoria Zaffino Slick, 700x23c (zakl model co bol k bajku, najazdenych par sto km)
uvazujem ze by som ich vymenil - malo by to zmysel ? rozmyslal som nad tymito -
http://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/cestne-plaste/continental-grand-prix-4000-s-ii-25-622-cestny-plast-kevlar.html
ide mi o to ci by boli tie conti pohodlnejsie/rychlejsie a ci by sa to oplatilo.
Continental Grand Prix 5000 650x25B (25 mm) plášť, kevlar
69,99 €
MOC 77,99 €fotky nemam, no nebola to klasicka diera od klinca, ale skor prerezana galuska od nejakeho ostreho predmetu, cca 3-4mm dlhy rez.
ten Tmel funguje a domov som dosiel na biku. Problem bol akurat s fukanim, tie najmensie vreckove pumpy (ak to nieje aspon mala teleskopicka pumpa) su na galusky nepouzitelne. Nastastie sme mali po ruke aj tu malu teleskopku, a s tou to islo nafukat na pouzitelny tlak.
tmel bol tento:
http://www.mtbiker.sk/shop/servis-a-trening/lepenie-a-tmely/tufo-tmel-extreme-50-ml-7812.html
http://cykloobchod.sk/pumpy/pumpa-blackburn-airstik-sl-5788.html
mne tou pumpu neslo koleso nafukat na znesitelny tlak, aby som nesiel po rafiku. Az potom druhy kamos vytiahol nejaku teleskopicku pumpicku Author a s tou som tam dal 5bar (doma som to meral manometrom). Ale osobne som bol prekvapeny tym Tufo tmelom, ako si poradil s tou dierou, moc som tomu zo zaciatku neveril.
Na 6 atm sa dalo jazdit, este tak cca 500 km, potom uz to moc nedrzalo.
Je to dobre na to si nepokazit vylet, pripadne dovolenku, ja som ale vzdy skor ci neskor tu galusku uz musel vymenit.
Pouzivam Continental, mozno s original Tufo galuskami su vysledky este lepsie.
Ale mozno s Tufo galuskou to bude drzat a neodliepat sa vobec.