zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
posledný komentár: 29. 4. 2013 o 7:41
posledný komentár: 31. 5. 2012 o 21:13
Pokial viem tak 2 kamarati presli na duse kvoli nevypocitatelnosti bezdusi, ktoru pocitovali.
Ja osobne som stale pri bezdusiach na vsetkych MTB co mame doma, zatial sa mi s tym chce natahovat. Ked sa pouziju vhodne plaste a clovek jazdi aspon 2x do tyzdna tak to myslim zmysel ma: hmotnost, lepsi valivy odpor, nizsie tlaky, trakcia a za seba - ziadne zistene alebo len pomale defekty, ktore sa doriesili len naklonenim a okamzitym zalepenim mliekom (ale plaste nezvyknem sekat).
Ked sa pouziju plaste ktore nie su oficialne tubeless ready tak ta konverzia moze byt od super lahkej po dost krvavu a pocas toho krvaveho obdobia to obnasa nevypocitatelne sfukovanie, slzenie, objavovanie sa dier a niekedy predcasne navraty domov. Napriklad na jednom bajku som nad RORO LS zvitazil po tyzdni a drzia paradne uz takmer rok, na druhom ani po mesiaci. Pritom rozdiel nemusi byt v postupe ale napriklad v konkretnom kuse plasta. Prejdem preto na nom nie na duse, ale na RORO SS. Aj ked naozaj neviem ako prezijem tie gramy navyse (!)
Mam rafiky s vnutornou sirkou 23mm a dierou na autoventil. Chcel by som teda vediet, aku siroku pasku pouzit. 25mm? 27mm? Alebo menej ako 23mm?
Asi by som taktiez chcel zachovat autoventil, najma preto, ze neviem ci by nebol problem, ked mam v rafiku dieru na autoventil a cykloventil je tusim uzsi...a je to taktiez praktickejsie podla mojho nazoru. Ale pokial existuju ventily, ktore budu mat funkcnu redukciu, kludne aj cykloventil, no kazda redukcia zvysi pravdepodobnost, ze niekde to nebude tesnit. Nasiel som tieto ventily https://eshop.dema.bike/product/65266-sada-auto-ventilkov-joes-s-prislusenstvom . Ma niekto s nimi skusenost? Pripadne ine tipy na bezdusove autoventily?
Nejaky tmel si uz vyberiem, len by som potreboval poradit s tou paskou a ventilmi
Dakujem za akykolvek postreh ci radu
na to mam tiez flaky na podlepenie zvnutra ,ale vozim aj dusu a videl som v akcii aj latex rukavicu namiesto knotov ...
Ja vozím toto a dušu.
Extend WORMIFIX opravná sada pre bezdušové plášte
8,09 €
Raz mi uz povolil plast pri patke a tam ani tmel a ani knoty nemaju najmensiu sancu
Dusa je zaruka dojazdu domov, nic ine Ti zaruku nedava. Ale v pripade väcsieho prerezania plasta Ta nezachrani ani samotna dusa a treba mat nieco, cim to prerezanie vypodlozis. Nudzovo sa da pouzit obal z horalky alebo noviny a pod. Ja mam v ruksaku hodene toto http://www.parktool.com/product/emergency-tire-boot-tb-2. Mozes aj vystrihnut kus bocnice zo stareho zjazdeneho plasta urceneho na vyhodenie a pridat do trvalej vybavy, posluzi to na dojazd tiez dobre.
to sa ti ako podarilo hentak rozrezat ?
osobne nosim pri seba aj par flakov a lepidlo - dufam, ze v pripade hentakej nehody by som plast podlepil ...
Toto už bol extrém, nestane sa to často. Ono keby si mal so sebou nosiť všetko na čo si spomenieš aby ti to pomohlo keby sa stalo to alebo to tak by sme museli za sebou ťahať prívesný vozík. Ja som vtedy nemal napr. sťahovacie pásky. Možno keby boli tak ten plášť aj s plastovou fľašou aj s omotanou dušou udržím pokope a nejako dokrútim do tej Zlatníckej. Odvtedy ich už nosím - rôzne rozmery. To mi pripomenulo (ospravedlňujem sa za spam v tejto téme) ako sme opravovali lto-ov prasknutý rám za pomoci všetkého čo bolo poruke, i mini manikúrovej sady