nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
fandí mu vôbec niekto tu v európe?
zas na druhú stranu, čo som videl dnes fotky, keď mu dnes dávali ružový dres, tak výnimočne hodil aj úsmev
ktovie ako by to celé bolo keby sky nelahol za matorokou, lebo landa ukazuje veľmi dobrú formu v treťom týždni
A tak aj "hrkalka"( froome) nie je zrovna oblubeny . Ale Nairo je zabijak kamenna tvar.je to partizan co nepovie nic. Zena vravi ze "to je ten co ma 25 a vyzera na 50? 😁 . Ale zas keby nebol dobry nebol by prvy. To mu uznavam
Trošku si uresni info.....utrhli ho jeho vlastní spolujazdci.....sa mu tie veľkohubé vyhlásenia trochu vypomstili....mohol by im Pinot ešte vytrieť zrak, ten sa aspoň nebojí atakovať
No ale nebyť tej Landovej a Thomasovej smoly tal by to tak možno aj bolo......šak Landa jazdí každý deň v úniku.....nebyť tej sekery z Blockhausu tak je veľmi vysoko....možno aj spolu s Thomasom....to by zas bola nuda 😁