Kupil som si novy cestny bike, je dost drahy a tak sa trochu bojim, ci sa nemoze stat, ze ma niekto z neho zhodi a ukradne mi ho. Stretli ste sa niekto s niecim podobnym? Robi sa to vobec na Slovensku?
Stacilo keby v tom aute v zadu zatrubil, aby sa vodic prveho pozrel do zrkadla co sa deje.
Ale myslim ze tomu konkretne by bolo jedno aj keby tam nikoho vrazdil.
Stacilo keby v tom aute v zadu zatrubil, aby sa vodic prveho pozrel do zrkadla co sa deje.
Na takych extremne drzich zlodejov iba takto
Attachment:
Thief lesson.gif
je tu este moznost, ze ten v zadnom aute so zlodejom spolupracoval,
lebo ta jeho nevsimavost alebo strach je velmi zvlastna, fakt stacilo poriadne zatrubit
Uz tu raz bolo video ako pilil chlapik zamok flexkou na namesti a nikto nic. Ludom je to fuk. A popravde si myslim, ze sa vacsina aj v duchu tesi, ked vidia, ze niekto kradne drahy bike. Zavist je svina.
Takato nevsimavost je pre mna nepochopitelna, ale to ze niekto pili zamok sa niekedy da odovodnit.
Mne sa jeden zamok zasekaval a tiez sa mi stalo ze som sa raz snazil asi 20 minut ukradnut vlastni bike a nakoniec som strihal zamok.
Ludia okolo nevedeli co je vo veci a zazerali po mne.
A kolko bolo takych pripadov ked sa ludia vkradali do vlastneho auta alebo bytu.
Na prvi pohlad to niekedy nemusi byt zrejme, niezeby som obhajoval zlodejov.
Priviazat v BA bajk snurkou od topanok, to je take slovenske.
Lenze kym sa tie akozezamky budu v obchodoch predavat, dovtedy ich bude plebs kupovat s takymto vysledkom.
Mtbiker je tiez predajcom tych snurok, tak ako xy clenov fora. Co tak zacat s osvetou a prestat tie hluposti predavat?
Cize vlastne ten, kto to ukradol, spravil zasluzny cin a potrestal neuvazene konanie majitela bicykla a za odmenu mu ten bicykel patri. Tak totiz vase prispevky vyzneli
Nepreháňaj a neprekrúcaj.
Ale upozorniť na nedostatočné zabezpečenie treba. Je to smutné, že je temer nemožné zabezpečiť takto odložený bajk, ale je to realita.
Záznam je čerstvý, iba dátum a čas je tam zle nastavený. A že je nemožné zabezpečiť bajk nie je pravda. Keby tam mala alarm za 3€, najlacnejšiu podkovu za 20€ nebodaj GPS lokátor za 50€, tak dnes ten bajk neoplakáva. Podkovu som ešte prestrihnutú nevidel. Načo by sa s ňou aj niekto trápil, keď je vedľa ďalších 5 bajkov priviazaných šnúrkou.
Problém je, že v obchode to tým ľuďom nikto nepovie. Tam sú radi, že predali ďalší zbytočný "zámok" za 5€ a o pár mesiacov predajú aj ďalší bajk...
stačil by jeden zámok od abusu za 100€ (pri tej cene bajku dať menej ako 10% za poriadny zámok zase nieje nič hrozné nie? tak by jej ho neukradol ani za pol hodinu namáhania sa...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
je tu este moznost, ze ten v zadnom aute so zlodejom spolupracoval,
lebo ta jeho nevsimavost alebo strach je velmi zvlastna, fakt stacilo poriadne zatrubit
predsalen je ta jeho nevsimavost dost zvlastna
Mne sa jeden zamok zasekaval a tiez sa mi stalo ze som sa raz snazil asi 20 minut ukradnut vlastni bike a nakoniec som strihal zamok.
Ludia okolo nevedeli co je vo veci a zazerali po mne.
A kolko bolo takych pripadov ked sa ludia vkradali do vlastneho auta alebo bytu.
Na prvi pohlad to niekedy nemusi byt zrejme, niezeby som obhajoval zlodejov.
Diana si odložila bajk, aby na kamere bolo vidieť, keď ho budú kradnúť. A doteraz to videlo a zdieľalo 2 383 ľudí.
Lenze kym sa tie akozezamky budu v obchodoch predavat, dovtedy ich bude plebs kupovat s takymto vysledkom.
Mtbiker je tiez predajcom tych snurok, tak ako xy clenov fora. Co tak zacat s osvetou a prestat tie hluposti predavat?
Ale upozorniť na nedostatočné zabezpečenie treba. Je to smutné, že je temer nemožné zabezpečiť takto odložený bajk, ale je to realita.
Problém je, že v obchode to tým ľuďom nikto nepovie. Tam sú radi, že predali ďalší zbytočný "zámok" za 5€ a o pár mesiacov predajú aj ďalší bajk...