Objednavali ste uz niekedy z tohto internet. obchodu? Chcel by som vediet ake su dodacie lehoty, cena, spolahlivost dodavky apod. Nietkore veci tam maju dost vyhodne...
23.3.2016 objednané tak som velmi zvedavý kedy dorazí ked to tu čitam
PhilJ - ale niektoré veci vo výpredaji sa oplatia, našiel som tam Easton carbon rajdy za bezkonkurenčnú cenu 87e, inak všade cez 130e
...takže dnes 1.4. dorazili čiže ked nerátam sviatky a vikend trvalo to štyri dni
To complete your order and pay by bank transfer please forward this email to [email protected] along with the following information:
Order number
Account name
Transfer date
Currency
Total amount
Euro currency
Account name: Chain Reaction Cycles Limited
Sort Code: 90-23-97
Swift Code: BOFIGB2B
Account Number: 57161150
IBAN: GB83 BOFI 9023 9757 1611 50
Bank address: Bank of Ireland (International Banking), 1 Donegal Square South, Belfast, United Kingdom. BT1 5LR
ked mi prisiel mail s tymto, tak im ho mam preposlat spolu s uvedenim Account name - myslia tym nazov mojho uctu, alebo ich CRC Limited?
menoapriezvisko CRC sidli v Severnom Irsku, takze (zatial) v EU, clo ani dan uz neplatis. inac je to jeden z najvacsich cyklo e-shopov na svete - dost doveryhodny.
akým dopravcom posiela CRC na SK? v maily mám www.parcelforce.com, doteraz som ich tu nezaregistroval. posúvajú to niekomu domácemu? čakám vidlu, určite nebudem doma zastihnuteľný v pracovných dňoch, normálne to riešim tak, že si zmením dodaciu adresu na depo špedičky, ktoré mi aktuálne vyhovuje a vyzdvihnem osobne.
nedávno mi prišli ráfky, hovor som zmeškal, ale náhodou niekto bol doma, tak ich prebral, ale vôbec neviem, kto ich doviezol
čaute už niekto vracal ku nim tovar? maju tam že do 1 roka ak vratiš nepoškodeny tovar hlavne z dovodu že si si rozmyslel že chceš niečo ine alebo ti nepasuje tak by ti mali vratiť aj nejaku časť peňazi, chcem im vratiť kolesa ale ešte pred tym som im posielal aj mail ohladom toho ale už asi 2 tyždne čakam a odpoveď neprišla, aj z toho dovodu som im posielal mail lebo som platil cez internetbanking ale teraz mam druhy učet aby neposlali peniaze na stary.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
chcem 2x tieto pedale http://www.chainreactioncycles.com/sk/en/stolen-thermalite-pedals/rp-prod55072
farba seda
http://www.bikeradar.com/news/article/wiggle-to-purchase-chain-reaction-cycles-46354/
http://cyclingtips.com/2016/02/wiggle-and-chain-reaction-cycles-are-set-to-merge-how-did-we-get-here-and-what-does-it-mean/
v USA maju dobre ceny, u nas je to uplne zbytocny obchod
PhilJ - ale niektoré veci vo výpredaji sa oplatia, našiel som tam Easton carbon rajdy za bezkonkurenčnú cenu 87e, inak všade cez 130e
...takže dnes 1.4. dorazili čiže ked nerátam sviatky a vikend trvalo to štyri dni
To complete your order and pay by bank transfer please forward this email to [email protected] along with the following information:
Order number
Account name
Transfer date
Currency
Total amount
Euro currency
Account name: Chain Reaction Cycles Limited
Sort Code: 90-23-97
Swift Code: BOFIGB2B
Account Number: 57161150
IBAN: GB83 BOFI 9023 9757 1611 50
Bank address: Bank of Ireland (International Banking), 1 Donegal Square South, Belfast, United Kingdom. BT1 5LR
ked mi prisiel mail s tymto, tak im ho mam preposlat spolu s uvedenim Account name - myslia tym nazov mojho uctu, alebo ich CRC Limited?
nedávno mi prišli ráfky, hovor som zmeškal, ale náhodou niekto bol doma, tak ich prebral, ale vôbec neviem, kto ich doviezol
nema naozaj nikto skusenosti ?