Kategórie
Bike-tech
-19% GHOST Kato Advanced 29 bicykel, black/orange matt, poškodený lak
799 €
-19%
MOC 989 €
Výpredaj GHOST Lector Base 29 bicykel, svetlosivá/matná čierna
od 2 199 €
MOC 2 799 €
Akcia -24% GHOST KATO Universal 29 bicykel, green pearl/azur blue metallic
od 669 €
-24%
MOC 889 €
savings Five Ten Kestrel Boa tretry, core black/grey six/grey four
157 €
savings
MOC 230 €
Velka vdaka Strenki!
1/ Na krasnanskom traily nafukovacia atrakcia so zaviazanym pipikom.
2/ Trochu trail buildingu, na prvej jame /3 jamy/ som vycistil lavu stranu a na pravej odrezal dva korene, takze sa da ist pohodlne obojsmerne.
3/ Burka trvala len 15 minut.
4/ U Slivu stale zatvorene, ale krasne vyparovanie dazda.
5/ Nakoniec zasluzene zatisie na Hornej stanici.
Uz som bol
To je zaujimave,
ale evidentne ich skoro nikto nejazdil a vsetci ich obchadzali z lavej strany
ako vidno na foto.
simecek: pocuvaj ty nemehlo .. kup si cestak a jazdi po hradzi. Spravis lepsie. Horska cyklistika nie je o jazdeni po hladuckom povrchu. Ak nieco nevies jazdit, nechytaj sa toho. Prave si znicil jedinu zostavajucu zaujimavu vec na celom singli, ktoru som vzdy jazdil. Este bola druha, tu znicil Kutka. Zober si svoj ebike, a padaj skodit niekam inam.
Neskutocne nieco ...
Najbližšie tam niekto rovno je*ne betón a zrovná to
simecek: pocuvaj ty nemehlo .. kup si cestak a jazdi po hradzi. Spravis lepsie. Horska cyklistika nie je o jazdeni po hladuckom povrchu. Ak nieco nevies jazdit, nechytaj sa toho. Prave si znicil jedinu zostavajucu zaujimavu vec na celom singli, ktoru som vzdy jazdil. Este bola druha, tu znicil Kutka. Zober si svoj ebike, a padaj skodit niekam inam.
Neskutocne nieco ...
Sa ukludni clovece.
Zelenu stopu jazdili vsetci,
cervenu skoro nikto, ani ty nie.
Mozes jazdit nadalej tu zelenu a kto chce tu novu cervenu.
Spravil som to preto, lebo som sa tam minule stretol s oproti iducim bikom
a teraz sa tam da vyhnut. Keby to tu neuverejnim, ani na to neprides.
A s tymi e_bikmi si cisty paranoik.
Len by som to nezovseobecnoval iba na e-bikerov.
Btw nie ty (dufam) ale ini e-bikeri, ktori pouzivaju Stravu, normalne si tupec nahrava trasu ako ho elektro motor do kopca vytiahne a je 1. v rebricku ... no ide ma porazit. Potom si este daju fotku ako 5ti tucni pupkati 100kg+ vitazostlavne doju na BK alebo kde sa da znova bateria dobit ako vela km dali!
Keby bol pretek pre hendikepovanych aj tam dojdu s ebikom ukazovat aky silny maju motor a velku kapacitu baterie ...