Viem, že pre niekoho je úspech vyhrať niečo v tombole (: pre iného dojsť do cieľa (bez defektu)..
posledný komentár: 21. 3. 2014 o 15:44
posledný komentár: 26. 6. 2013 o 13:56
posledný komentár: 21. 3. 2014 o 15:44
posledný komentár: 26. 6. 2013 o 13:56
Jfab- ja tiez vela chodim peso...do bau na pivo a potom domov...
Ja som cez zimu pribral 6 ci 7 kg ale tento rok to musim dat dolu....nech na bikovacku nenosim aj nahradnu pneu z auta...
Cim skor, tym lahsie.
Viacej piva treba pit, a budes vyzerat ako Pepek namornik
Pekný prvý príspevok na fóre. Takby to malo byť.
Zopár žien je tu zaregistrovaných, dokonca aj aktívnych, avšak nepomerne málo k mužskému osadenstvu. Tak verím, že sa aj naďalej budeš aktívne zapájať do diskusií a poskytovať nám pohľad krajšej časti ľudstva.
112 km je slušný výsledok, držím palce aby tento rok bolo viac.
Viacej piva treba pit, a budes vyzerat ako Pepek namornik
Uistujem ta, ze pivo je u mna zaklad stravy.
Tvoje vyjadrenie sa je pre mňa odmenou..ďík.
celkovo 9. miesto v cyklomaratonskej serii v prvej sezone seriozneho jazdenia.
Uz spomenute zlato za slimakov zo Salzkammergutu.
Uspesne zotavenie sa zo zranenia ktore sa mi stalo ked som si myslel ze "uz to viem".
A v neposlednej rade to, ze som spoznal fajn ludi okolo bikov ci uz z BA alebo vychod to je jedno. Sak oni vedia...
a este foto s Garym
tak ho sem hod
No asi najzaujimavejsi bude ten, ze som predbehol MATEJA JURCA v poslednom kole slovenskeho pohara.......................v behu do vrchu.
Takze sa pytam: Kto si chce ist so mnou zabehat?
tramtadadaaa
http://forum.mtbiker.sk//files/gary_a_mirec_116.jpg
vyzeram tam ako vymlety sice, ale to bude z toho ze som sa tesil ako maly chlapec. aj z foto aj z toho ze pojdem ten pretek.
http://forum.mtbiker.sk//files/gary_a_mirec_116.jpg
vyzeram tam ako vymlety sice, ale to bude z toho ze som sa tesil ako maly chlapec. aj z foto aj z toho ze pojdem ten pretek.
Ujo Fisher
nee to je Mirec, ujo Fischer je ten druhy...
(sorry Mirec, ale takato nahravka na smec...