Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
dnes info od zeninej kolegine.... jej muz vysetroval tu nehodu co nacal matvej...... to auto vraj stalo a on donho narazil zozadu..... chlapik 55+.... tazke zranenia, pluca prepichnute..... bude dobre ak prezije vraj.......
Prave tie JOJkarske auta tadial jazdia vysokou rychlostou a ohrozuju seba a okolie.
Dam tam kameru a pockam na JOJkarske auta ktore tam jazdia 300km/h hore dole.
myslim ze lesnej zveri by bolo treba dat pokoj aspon v noci. vtedy to v lese viac zije a diviaky si hladaju potravu a rozryvaju apod. Kedze ale nocne bikovanie je dost rozsirene tak zvierata nemaju pokoj ani v noci.
Cez den vacsinou "standardny" clovek pracuje. Nasledne sup na bike a domov pride tak okolo 00:00.
Chapem. Faktom ale ostava, ze vzhladom k extenzivnemu vyuzivaniu Lesoparku tu zver nema priestor na normalny zivot v prirode. To je fakt. Ak s tym chceme nieco spravit treba zacat odtialto, od tohto faktu. Dalsi krok je identifikacia a definovanie casovych okien - kedy bude park pre ludi a kedy bude mat zver pokoj. Takyto rozvrh ale nie je mozny, tak aspon ostava pouzit vlastny sedliacky rozum a pochopit ze rovnako
ako su limitovane nase fyzicke sily ma aj priroda vlastny biorytmus. Bud to budem sedliackym rozumom respektovat alebo zvolim moderny postoj ku vsetkemu "mampitchi". Napr. v Tvojom konkretnom pripade by pouzivanie auta prirode azda aj pomohlo.
Trosku som rozsiril ten vracak na Svatom vrchu3 a podarilo sa mi ho 1x z asi 20-tich dat Ale ked to chce niekto vidiet tak ma smolu - uz to nezopakujem
S tym bajkom co som tam bol, to bolo bez sance pre mna. Ale dost mi zavadzal strom a dost sypke to bolo + zakruta doprava.
To si startoval hned od neho ?
S tym bajkom co som tam bol, to bolo bez sance pre mna. Ale dost mi zavadzal strom a dost sypke to bolo + zakruta doprava.
Nedal si to a to je podstatné ostatné sú len výhovorky a obhajoba tvojej slabej kondície
Dnes som si makol, prvy krat po cervenej na babu a velice pekna cesta. Dal som si aj kusok trailu od Zilovej ale nebol cas tak som musel tahat po asfalte dolu.
Btw hovorte si co chcete ale ja chcem teleskopku na HT. Len keby nebola taka tazka.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dam tam kameru a pockam na JOJkarske auta ktore tam jazdia 300km/h hore dole.
Jojkarske autá 300km/h hej? V akom filme?
Ano to je ona
Cez den vacsinou "standardny" clovek pracuje. Nasledne sup na bike a domov pride tak okolo 00:00.
ako su limitovane nase fyzicke sily ma aj priroda vlastny biorytmus. Bud to budem sedliackym rozumom respektovat alebo zvolim moderny postoj ku vsetkemu "mampitchi". Napr. v Tvojom konkretnom pripade by pouzivanie auta prirode azda aj pomohlo.
Scarinko - kdeze, ziadna uzavera, este to by tak chybalo. Len treba davat pozor.
Samozrejme hore,
Nedal si to a to je podstatné ostatné sú len výhovorky a obhajoba tvojej slabej kondície
Zo sutazenia s malymi detmi na pieskovisku som vyrastol uz davno /vlastne, nikdy som to nerobil/, trosku si si pomylil temu
Btw hovorte si co chcete ale ja chcem teleskopku na HT. Len keby nebola taka tazka.
Pri zjazde z Homoly som stretol 3 velkych jelenov.
http://www.planetslovakia.sk/relax/81-vodna-nadrz-kuchyna