pre týpka čo jazdí XL ram su 29 vykúpenie. Nehovoriac o tom, že oni jazdia všetko tak nezvyčajne. Tlaky čo by to normalny človek nestlačil ani vidlicu ani tlmič, sedlá v nebeských výšinách si podávajú ruku so sv. petrom a lietaju bezproblemov
Raz som aj započul tvrdenie o Minaarovi, že ak by mal od začiatku 29" mohla jeho kariera vyzerať úplne inač (samozrejme k lepšiemu). Ale zasa len konšpiračky ...
Enduro je hlavne o zážitku a pokial to nejde niekto vyhrať tak by si to mal užiť aspoň tak ako my.
Každý rok je milion videí, ktoré dokumentujú konkrétne RS ale málo kto z tých čo sa nezúčastnili vie a vidí, čo sa deje medzi rýchlostnými skúškami. Tento rok som sa rozhodol, že zdokumentujem, čo sa bude dať enjoy a nabudúce pod s nami aj ty CTM ENDURO 2017 Behind the ScenesOtvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
Pojazdenie po trase Bratislavskeho MTB maratonu ktory bude o tyzden. Pekna motanica zopar zlych odbociek ani hodinky s GPS navigaciou to nezachranili....
Video zo štvrtkového výjazdu v Malej Fatre. Najprv som točil na 60 fps, len potom mi začala dochádzať baterka tak som framerate znížil na 30 čo mi robilo potom problémy pri renderovaní.
Tajpan som trocha zostrihal, keďže sa tam nachádzali úseky, ktoré boli na mňa až príliš technické a musel som ich prenášať. Inak to ale bolo parádne pojazdeníčko
Sony HDR AZ 1 so zapnutou stabilizáciu. Vo vegase som už len strihal, ďalšie úpravy som nerobil. Len nabudúce chcem skúsiť vypnúť režim Vivid a uvidím ako sa kamera vysporiada s prechodmi medzi tmavými a svetlými miestami.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Greg Minnaar's Winning MTB Run: Fort William | UCI Mountain Bike World Cup 2017Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Raz som aj započul tvrdenie o Minaarovi, že ak by mal od začiatku 29" mohla jeho kariera vyzerať úplne inač (samozrejme k lepšiemu). Ale zasa len konšpiračky ...
Každý rok je milion videí, ktoré dokumentujú konkrétne RS ale málo kto z tých čo sa nezúčastnili vie a vidí, čo sa deje medzi rýchlostnými skúškami. Tento rok som sa rozhodol, že zdokumentujem, čo sa bude dať
CTM ENDURO 2017 Behind the ScenesOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Len krátke video, ešte bude pár fotiek.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Po trase Bratislavskeho MTB maratonuOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Kaleidoscope: See Things Differently (4K)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
MADproductions: Slovenia Mountain Bike AdventureOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Kirt Voreis ma styl!
Kirt Voreis ma styl!
kirt je vyjazdeny nacarach
https://youtu.be/hbIWEAAP57I
https://www.pinkbike.com/news/kirt-voreis-rides-snow-summit-video-2016.html
https://www.pinkbike.com/news/thrillium-raw-kirt-voreis-video-2016.html
Tajpan som trocha zostrihal, keďže sa tam nachádzali úseky, ktoré boli na mňa až príliš technické a musel som ich prenášať. Inak to ale bolo parádne pojazdeníčko
Minčol TVA 30fpsOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Vyslap na Ciernu skalu bol dost narocny ale zasa bol paradny vyhlad.
Dolany Losonec Cierna Skala Mon Repos DolanyOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Zas niečo od oblúbeného ridera. Ako vždy, paráda.
Downhill Bikes in Slow Motion! Crankworx Les GetsOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down