Pred 3 rokmi som si kupil SCOTT YZ 1 (rocnik 2004), je to strasne krasny bicykel, ale uz sa mi zda, ze je trosku stary.
Kedze ho mam strasne rad, a nechcem ho predat a kupit si novy, rozhodol som sa ze si ho nejako vylepsim.
Chcel by som od vas radu, pred cim a mam vyvarovat a co si mam kupit.
Ja mam v plane kupit novy volant (alebo jak sa to vola), lebo neni az tak ohnuty ako maju ti profesialny bikeri ( myslim ze sa to vola lastovicka).
Dalej by som chcel kotucove brzdy ale v tych sa nevyznam. Staci v predu alebo aj vzadu a ci su pre mna "amatera" lepsie mechanicke alebo hydraulicke.
Tiez by som si kupil take veci, ktore sa opotrebuju (retaz, atd) ale na to sa nepytam.
Co vy nato ? je to dobry napad ?
dik za odpoved
a co vlastne jazdis? ze ci ti vobec tie kotuce treba
a co vlastne jazdis? ze ci ti vobec tie kotuce treba
asi ano. Neviem ten nazov...... ked si kupis bike za 5000sk ake ma brzdy ?
lebo myslim tie.
A chcel by som sa zacat ucit robit na tom nejaky stunty, som youtube som sa inspiroval dost, samozrejme nebudem nejaky profik, ale aspon chcem vediet zaklady.
Na tomto zleziem maximalne schody, teda bicykel by dokazal aj viac, ale nemam taky pocit bezpecia.
Takze preto
edit: pytal som sa na ten bicykel aj ludi ktori sa v tom vyznaju, a hovorili ze je to velmi dobry bike, ma super vydlicu (teda priemer, ale dobru), tvrdu kostru, ale velmi tazku, len tam chybaju tie kotucove brzdy a lepsi volant (alebo kormidlo
takze ja by som chcel vymenit ten volant a brzdy, mozno rafiky (ale to je podla mna zbytocne) a na vianoce by som chcel nejaku vydlicu za 15k.
Prečo???
Kup si novy Scott a neboj sa don zainvestovat. Ak si zamestnany nemas co riesit, kup riadny stroj min. za 50 000,- sk a mas pohodu, samo ak nemas este pod 18 a nesponzuju ta rodkaci. To by si si musel este pockat.
V kazdom pripade ten bike co som tam videl sa mi nepaci a s kupou noveho pokial by som sa chcel vazne bikovat by som urcite nevahal aj keby som mal bike akokolvek rad. Tak prosim neries veci ako kotucovky a korman ked kostra vravis ze je tazka. Zacni od kostry a vymen urcite retaz pokial si najazdil okolo 3 000 km
Dakujem, chcel som to sem napisat v horsom zneni.
Asi tak a teraz stym celym sup do piesku