chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Poradi mi niekto dobre ENDURO plaste ? Mam momentalne Nobby Nic (na novom) nezdaju sa mi zle ale zadne koleso nejako nedrzi stopu pri zakrutach podklzava alebo aj pri travezovych cestickach a rychlych prejazdoch sklzava.. Mal som Conti Mouthan king na XCku a zdali sa mi lepsie, takze zatial uvazujem tie alebo nico podobne mozno trail kingy, maxxisi ale necham si poradit. diky
ps: ten problem je hlavne pri miernom az vacsom naklone bajku kedy hraju rolu bocne drapy
tiež som ich jazdil a keď zoderiem trochu ibexy, tak pôjdem do nich asi zas, prípadne niečo podobné od maxxisu, grip mali najlepší zo všetkých plášťov čo som mal a to som jazdil len 2 zmes
Jazdim aj ked je vhlsie nie vyslovene mokro hlavny problem ako som opisa vysie je "driftovanie" zadnaho hlavne pri naklone alebo prejazdy po korenoch a plochych kamenoch ak je trasa trosku zosikmena.. u minionoch dh sa bojim odporu vraj nic moc na slapanie ale zase chcem co najvysie bezpecie pri zjazde. Pozriem este HR2 a agresory co su zac
Jazdim aj ked je vhlsie nie vyslovene mokro hlavny problem ako som opisa vysie je "driftovanie" zadnaho hlavne pri naklone alebo prejazdy po korenoch a plochych kamenoch ak je trasa trosku zosikmena.. u minionoch dh sa bojim odporu vraj nic moc na slapanie ale zase chcem co najvysie bezpecie pri zjazde. Pozriem este HR2 a agresory co su zac
High rollery II pre 29" 2,3 mam nove na predaj 1 jazda priatelkou , keby si mal zaujem. 2ks
- pocitam ze Minion DHR II alebo DHF budu drzat v terene paradne no hmotnost 1,3kg ?
-asi pojdem do Trail kingov, vo vezrizi preformenc pri sirke 2,4 maju len nieco cez 800g a su dost chvalene v terene aj ked prave este lepsie by mali byt miniony, no ta hmotnost to asi prebije v mojom vybere
Dotaz na odborníkov: Sedia hmotnosti plášťov Maxxis Ikon 3C EXO TR a Vittoria Mezcal / Barzo TNT ?
Racing Ralph Snake Skin čo som kúpil mal o 105g viac ako proklamovali :/
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ps: ten problem je hlavne pri miernom az vacsom naklone bajku kedy hraju rolu bocne drapy
Mne sa zatiaľ páči toto kombo. Ak jazdíš veľa v daždi alebo keď je mokro tak na zadné radšej DHR ako Aggressor.
Predny mam 3C a tam to nerobi. Len zadny.
High rollery II pre 29" 2,3 mam nove na predaj 1 jazda priatelkou
- pocitam ze Minion DHR II alebo DHF budu drzat v terene paradne no hmotnost 1,3kg ?
-asi pojdem do Trail kingov, vo vezrizi preformenc pri sirke 2,4 maju len nieco cez 800g a su dost chvalene v terene aj ked prave este lepsie by mali byt miniony, no ta hmotnost to asi prebije v mojom vybere
Racing Ralph Snake Skin čo som kúpil mal o 105g viac ako proklamovali :/