Zaujímalo by ma aký najväčší úspech ste (zatiaľ) na bajku zažili. Napríklad umiestnenie do desiateho miesta nejakého cyklomaratónu atď. Nech Vám máme čo závidieť a zároveň príležitosť zagratulovať.
Viem, že pre niekoho je úspech vyhrať niečo v tombole (: pre iného dojsť do cieľa (bez defektu)..
Jfab- ja tiez vela chodim peso...do bau na pivo a potom domov...
Ja som cez zimu pribral 6 ci 7 kg ale tento rok to musim dat dolu....nech na bikovacku nenosim aj nahradnu pneu z auta...
Ja mam ten problem, ze v lete ne biku schudnem a vyzeram ako taky suchy parok. Mam aj taky pocit, ze som taky mlandravy a bez sily, lebo na biku posilnujem len nohy a vrch ostava "lezat ladom".
Ja mam ten problem, ze v lete ne biku schudnem a vyzeram ako taky suchy parok. Mam aj taky pocit, ze som taky mlandravy a bez sily, lebo na biku posilnujem len nohy a vrch ostava "lezat ladom".
Viacej piva treba pit, a budes vyzerat ako Pepek namornik
Milujem bicykel, čakám na prvé jarné kilometre, keď cez víkend sadnem na bicykel a letím krajinou a keď k tomu pridám ešte slnko a prírodu, mám energie na rozdávanie. Vždy sa teším na výjazd s cyklistami. Všetci iste poznáte ten úžasný pocit slobody.Som žena a neviem koľko žien tu je registrovaných..Môj rekord dňa je 112km. Za minulý rok som prešla 2000km, k mojej osobnej spokojnosti.....
Pekný prvý príspevok na fóre. Takby to malo byť.
Zopár žien je tu zaregistrovaných, dokonca aj aktívnych, avšak nepomerne málo k mužskému osadenstvu. Tak verím, že sa aj naďalej budeš aktívne zapájať do diskusií a poskytovať nám pohľad krajšej časti ľudstva.
112 km je slušný výsledok, držím palce aby tento rok bolo viac.
Ja mam toho viac.
celkovo 9. miesto v cyklomaratonskej serii v prvej sezone seriozneho jazdenia.
Uz spomenute zlato za slimakov zo Salzkammergutu.
Uspesne zotavenie sa zo zranenia ktore sa mi stalo ked som si myslel ze "uz to viem".
A v neposlednej rade to, ze som spoznal fajn ludi okolo bikov ci uz z BA alebo vychod to je jedno. Sak oni vedia...
a este foto s Garym
...ja ich mam viac.
No asi najzaujimavejsi bude ten, ze som predbehol MATEJA JURCA v poslednom kole slovenskeho pohara.......................v behu do vrchu.
Takze sa pytam: Kto si chce ist so mnou zabehat?
ale ujo Fisher riadny imidzak,kde ho vidim,ma ten svoj klasicky Fisherovsky look-blondaty pasik na brade,imidzove brilky,satka...sympaticky to clen,gratulujem Mirec pekny "ulovok"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Jfab- ja tiez vela chodim peso...do bau na pivo a potom domov...
Ja som cez zimu pribral 6 ci 7 kg ale tento rok to musim dat dolu....nech na bikovacku nenosim aj nahradnu pneu z auta...
Cim skor, tym lahsie.
Pekný prvý príspevok na fóre. Takby to malo byť.
Zopár žien je tu zaregistrovaných, dokonca aj aktívnych, avšak nepomerne málo k mužskému osadenstvu. Tak verím, že sa aj naďalej budeš aktívne zapájať do diskusií a poskytovať nám pohľad krajšej časti ľudstva.
112 km je slušný výsledok, držím palce aby tento rok bolo viac.
Uistujem ta, ze pivo je u mna zaklad stravy.
Tvoje vyjadrenie sa je pre mňa odmenou..ďík.
celkovo 9. miesto v cyklomaratonskej serii v prvej sezone seriozneho jazdenia.
Uz spomenute zlato za slimakov zo Salzkammergutu.
Uspesne zotavenie sa zo zranenia ktore sa mi stalo ked som si myslel ze "uz to viem".
A v neposlednej rade to, ze som spoznal fajn ludi okolo bikov ci uz z BA alebo vychod to je jedno. Sak oni vedia...
a este foto s Garym
tak ho sem hod
No asi najzaujimavejsi bude ten, ze som predbehol MATEJA JURCA v poslednom kole slovenskeho pohara.......................v behu do vrchu.
Takze sa pytam: Kto si chce ist so mnou zabehat?
tramtadadaaa
http://forum.mtbiker.sk//files/gary_a_mirec_116.jpg
vyzeram tam ako vymlety sice, ale to bude z toho ze som sa tesil ako maly chlapec. aj z foto aj z toho ze pojdem ten pretek.
http://forum.mtbiker.sk//files/gary_a_mirec_116.jpg
vyzeram tam ako vymlety sice, ale to bude z toho ze som sa tesil ako maly chlapec. aj z foto aj z toho ze pojdem ten pretek.
Ujo Fisher
nee to je Mirec, ujo Fischer je ten druhy...
(sorry Mirec, ale takato nahravka na smec...