Kategórie
Bike-techposledný komentár: 4. 5. 2023 o 8:28
-10% SP Connect Bike Bundle II Huawei P20 Pro sada puzdra/držiaku na telefón
od 49,99 €
-10%
MOC 63,99 €
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Redmi 3S Prime Global = strava appka bezi, nahravam ale primarne v Locuse. GPS je fakt ze presne. Velka baterka, takze uz ani nenosim powerbank na parhodinove vyjazdy.
2 strany dozadu som to pisal ja. Predtym to aj ostatni chalani pisali. Staci si obcas precitat par stran dozadu.
Možno len nieje na strave 10x denne a pri nahrávaní mal GPS lag. Neznamená to že je debko a pako. Nesúď, lebo budeš súdený!
Locus som stiahol.Ako tam,alebo v Strave pozeriem momentalnu nadmorsku vysku ?
No videl som jeho jazdu a priemerka 20a na segmente zrazu v polovici 100. Ale ked vidim ze tam mam o polovicu lepsi cas ako co mal najlepsi asi rok tak aspon z principu to zmazem. A strava je o virtualnom sutazeni je to zabava aj sutaz na dialku. A kto chce riesi segmenty alebo nie a ide si svoje.
To bude najskor problem s presnostou GPS v telefone. Tu su kroky, ako to skusit vyriesit
https://support.strava.com/hc/en-us/articles/216918967-Troubleshooting-GPS-Issues-Android
Lietadlo ti nepomoze, tam je kabina pretlakovana na min 76,1kPa. Raz som si takyto zaznam len tak zo srandy nahraval na Garmin 510 a tiez mi v prvych momentoch nedocvaklo preco nestupame do vacsej vysky ako 2000m