Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Je tam dost miest ktore sa kedysi jazdili inak, toto je jedno z nich. Ked to pojdete znovu tak si vsimajte vsetky tocky okolo stromov smerujuce do kopca, chodili sa spodom z druhej strany stromu. Mne osobne najviac chyba dlhsi rovny usek po velkych odklopenych korenoch, teraz sa to jazdi z druhej strany stromu/stromov ale zase chapem ze to bolo fakt tazke a po vyzbieranych kamenoch to bola tusim prva vec co sa zjednoduchsila a zapadala. A mozno tadial chodilo len par ludi a zvysok hned obchadzal.
Inak dnes som bol pozriet ten Brudyho vyslap, samozrejme mi to nejde (dal som to len raz, odvtedy nic), ale vcera to bolo celkom fajn, ale dnes to bolo rozryte, ako keby tade prebehlo stado diviakov. Asi ebiky ..
V nedelu si tam nebol okolo stvrtej v modro cervenozltom drese ? Pustal som bikera tesne pred brodom...
nakoniec nikto nesiel ale bikerov bolo dost. aspon som si dal 2x blue a raz driver, kde stredna lavica uz uz skoro cela (tie drievka som este preletel) teplota v lese 29st. a ako bonus na parkovisku na zeleznej paradna bezkyna na porsche asi 911
Ja dnes prvy raz tuto sezonu stupavske rodeo- mociarna/ mociarna 2-lozorno trail/ cela skala ... Na banske uz nevydalo, na skale som si to rozmyslel, lebo by som nemal dost vody cestou spat. Kazdopadne chcem sa podakovat vsetkym, ktori tie traily poodhrabavali a upravili. Kazdy ma co to do seba a su fakt super
Kto jazdi Devinsku Kobylu tak si vsimnite prestrihany chodnik smerom na Devin-hadia cesta (tam to bolo brutalne zarastene).... uz par dni natom pracujem a pracovat budem....
Po roku a pol idem okolo a vasho andelasedembolestneho vam nahanam to mi chcete povedat ze tade nikto nejazdi?
Aspon som to trochu vysuchal nech to niekoho aj trkne...
Jedine medzi stromy,inak tade nejazdim bez ohladu na smer. Je skoda tych obchadzok.
Zrazu tadial jazdi kazdy
Ja sa pokojne priznam, ze som spohodlnel a jazdim okolo. A to si pamatam, ze ked sme robili Cerovku, tak sme si stanovili, ze sa bude jazdit medzi stromy (ina volba vtedy ani nebola). Nech to nie je vsetko take jednoduche.
Toho Falusa s velkym F, ktory nariadil navozenie mega kamenov na cyklotrasu (zelena spojka medzi asfaltkou na Kacin a zvaznicou k Veronike) by som zavesil za one do prievanu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
V nedelu si tam nebol okolo stvrtej v modro cervenozltom drese ? Pustal som bikera tesne pred brodom...
Aspon som to trochu vysuchal nech to niekoho aj trkne...
Jedine medzi stromy,inak tade nejazdim bez ohladu na smer. Je skoda tych obchadzok.
Vždy keď tade idem,tak si to tade šuchnem.
Ja sa pokojne priznam, ze som spohodlnel a jazdim okolo. A to si pamatam, ze ked sme robili Cerovku, tak sme si stanovili, ze sa bude jazdit medzi stromy (ina volba vtedy ani nebola). Nech to nie je vsetko take jednoduche.