prišiel čas, kedy môžeme za ŠK Pegas potvrdiť, že Kráľovský MTB maratón bude pokračovať v roku 2017 jubilejným desiatym ročníkom. Napriek nejakým "peripetiám" sa nám podarilo všetko potrebné doladiť a získať všetky potrebné povolenia a súhlasy. Príďte si 19. a 20. augusta zašportovať a užiť si už dobre známe prostredie v okolí Spišského hradu.
Čo sa zásadne zmenilo, je vizuál nášho webu. Je to niečo úplne iné, ako ste doteraz u nás poznali. Už dávno sme o zmene uvažovali, ale až teraz sa nám to podarilo zrealizovať. Ešte nie je všetok obsah naplnený a možno tam nájdete aj nejaké drobné chybičky, no napriek tomu vám už dávame do pozornosti nový dizajn na http://www.kralovskymaraton.sk.
Sme súčasťou série Východ MTB Liga a už čoskoro spustíme aj prihlasovanie!
Zachovajte nám priazeň a tešíme sa na vás 19. a 20. augusta 2017 na tradičnom mieste, v Granč Petrovciach!
Za ŠK Pegas chcem ešte raz potvrdiť, že máme všetky relevantné povolenia a súhlasy na to, aby sme 19. a 20.augusta 2017 mohli zorganizovať Kráľovský MTB maratón so štartom a cieľom v obci Granč Petrovce.
V tejto téme radi odpovieme na všetky konštruktívne otázky týkajúce sa tohto podujatia.
Prihlasovanie bude spustené cez cyklo sao v priebehu krátkeho času.
Kedze druhu temu mtbiker opakovane cenzuruje a zakazuje diskusiu, a dana otazka, ktoru sa pytalo viac ludi, sa mozno stratila v zaplave inych tem - pytam sa tu - ako to bude s Endurom?
Slava KM zda sa pomali hasne. Ja by som Enduro ani 100-ku necakal tento rok, ze bude priatelia (zatial je to len moje tusenie a dohad). Hlavne, ze Pegas ma povolenia a vlastnictvo znacky...
Pripravujeme samozrejme dlhú trať aj Enduro - tak, ako je to uvedené v propozíciách. Mapu dlhej by sme chceli mať najneskôr na budúci týždeň. Paralelne s tým pripravujeme aj mapu pre Enduro.
Skúste sa pozrieť na mapu na stránke.
Mne to na mape 80km vyhlasuje nasledovné: Oops! Something went wrong.
This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details.
mapy 25km a 50km sa mi zobrazujú správne
(skúšal som to na chrome59.0.3071.115 a ie11.431)
stiahni si gpx súbor a otvor si ho napr. v cykloserveri...ja už som si na ten dátum bookol Rakúsko, takže skupinu .sk nepodporím účasťou ale tak trasa ide cez Smrekovicu, Sľubicu aj hrad...
stiahni si gpx súbor a otvor si ho napr. v cykloserveri...ja už som si na ten dátum bookol Rakúsko, takže skupinu .sk nepodporím účasťou ale tak trasa ide cez Smrekovicu, Sľubicu aj hrad...
Ty fakt vidis tak do hlbky ich vztahu, ze obetujes dobry maraton kvoli lojalite k jednej strane sporu ?
pozeral som tu stranku, ale chybaju mi tam dodatocne informacie o trasach. v style stranky sulovskeho maratonu by som chcel asi vela (podrobny popis trate), ale minimalne prevysenie pre jednotlive trasy by som privital
1. Enduro mapu a profil
2. K maratónskym tratiam dĺžku a prevýšenie (v sekcii pre jednotlivé trate)
3. Aktualizovali sme grafiku profilov maratónskych tratí - doplnili sme označenia dôležitých miest
Pripomíname, že všetci pretekári zaregistrovaní do 4. augusta dostanú na pamiatku toto parádne tričko v rámci štartovného. Pozor, zostávajú už len 3 dni!!!
Na kralovskom Endure som sa zúčastnil 2x. Naposledy minulý rok. Tešil som sa na enduro závod pretože trate su naozaj TOP teda aspoň boli minule roky. Chcel som sa zaregistrovať na Enduro, ale nefunguje Vám registrácia! necelé dva týždne do závodu! Veľmi ma mrzi že na slovensku Enduro disciplína nie je tak cenená. Zachytil som rozbroj medzi klubmi a predpokladám že to to je jeho dôsledkom.
Budovať si dobre meno je ťažké, ťažšie si ho je však udržať.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prišiel čas, kedy môžeme za ŠK Pegas potvrdiť, že Kráľovský MTB maratón bude pokračovať v roku 2017 jubilejným desiatym ročníkom. Napriek nejakým "peripetiám" sa nám podarilo všetko potrebné doladiť a získať všetky potrebné povolenia a súhlasy. Príďte si 19. a 20. augusta zašportovať a užiť si už dobre známe prostredie v okolí Spišského hradu.
Čo sa zásadne zmenilo, je vizuál nášho webu. Je to niečo úplne iné, ako ste doteraz u nás poznali. Už dávno sme o zmene uvažovali, ale až teraz sa nám to podarilo zrealizovať. Ešte nie je všetok obsah naplnený a možno tam nájdete aj nejaké drobné chybičky, no napriek tomu vám už dávame do pozornosti nový dizajn na http://www.kralovskymaraton.sk.
Sme súčasťou série Východ MTB Liga a už čoskoro spustíme aj prihlasovanie!
Zachovajte nám priazeň a tešíme sa na vás 19. a 20. augusta 2017 na tradičnom mieste, v Granč Petrovciach!
Pegas
V tejto téme radi odpovieme na všetky konštruktívne otázky týkajúce sa tohto podujatia.
Prihlasovanie bude spustené cez cyklo sao v priebehu krátkeho času.
Pegas
prihlasovanie na Kráľovský MTB maratón 2017 v Granč Petrovciach je spustené. Linku nájdete na našom webe, http://www.kralovskymaraton.sk.
Mapy a informácie na našom webe postupne dopĺňame, o novinkách vás budeme informovať.
Pegas
Pegas
a trasy endura budu kedy?
Mne to na mape 80km vyhlasuje nasledovné:
Oops! Something went wrong.
This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details.
mapy 25km a 50km sa mi zobrazujú správne
(skúšal som to na chrome59.0.3071.115 a ie11.431)
milsu, vďaka za upozornenie, je to opravené.
Pegas
Ty fakt vidis tak do hlbky ich vztahu, ze obetujes dobry maraton kvoli lojalite k jednej strane sporu ?
1. Enduro mapu a profil
2. K maratónskym tratiam dĺžku a prevýšenie (v sekcii pre jednotlivé trate)
3. Aktualizovali sme grafiku profilov maratónskych tratí - doplnili sme označenia dôležitých miest
Pegas
Sledujte nás aj na FB https://www.facebook.com/KralovskyMTBmaratonGrancPetrovce/
Budovať si dobre meno je ťažké, ťažšie si ho je však udržať.