miso - a kde v zeleziarstve ? hornbach, bauhaus, ento pezinok 0 bodov u kamosov v robote 15 a 17 16 ka nie je je to 5/8 inch - amerika ktora sa u nas moc nepouziva
blackman - ono ta 8 micka tam ma vyznam je to vnutorny prvok ktory sluzi ako stahovak - oprie sa o tu vonkajsiu ciapocku ktora je a 16 mm a pekne to stiahnes dole. Velmi pekne to maju spracovane na https://www.raceface.com/support/tech-videos/ - Cinch 30mm Spindle Install Video
Jo, na mojich starsich RF klukach bol rovnaky system, akurat to bola kombinacia 10ky a 8ky. Pamatam sa, ako som to prvy krat rozoberal a nechapal, a ked mi doslo, ako to funguje bol to dost silny AHA moment
Ja cely princip chapem, mal som to rozhadzane do srobiku, ale cakam na Misa a to jeho bezne zeleziarstvo. Kamos (automechanik) mal tiez len 17ku zbrusenu na 16ku, ale posluzila.
marina_militare - ano samotna ta 16 ka je docela supa myslim velkostou aj vahou no nasiel som to skladom tak som to rovno bral inak dobra komunikacia a o 2 dni bola doma.
Kaprak jednoducho, len vysrobujes tu 16ku imbus zavit a rozlozi sa ti to na kluku a osku. Na kluke ta 16ka je vnutorna vlozka so zavitom ktora drzi uplne rovnakym sposobom ako prava kluka, akurat na tej je 8mm imbus.
No hej.Len ja som tu 16tku mal dole ale kluka je tam predpokladam nalisovana a nesla dole inak,jedine ze by som ju vyrazil.A do toho sa mi moc nechcelo.Tebe z osky zliezla lahko?Ci?
Inak namiesto toho zhanania inbusu 16 mm by stacila aj klasicka skrutka s hlavou na 16 mm kluc a z druhej strany na koniec zavitu zabodovat elektrickou zvarackou jednu maticu alebo ked nie je zvaracka, tak poriadne zakontrovat voci sebe dve matice.
Kaprak jak som to vysroboval tak som osku z kluky normalne vytiahol, trochu silou ale slo to. Ak by to bolo na fest a nejde to vytiahnut, tak sa to da vytlacit pomocou tej pravej 8mm skrutky a uzaveru. Tu na videu to borec robi https://www.youtube.com/watch?v=iNEel-bLAc8. Ako ale hovorim, v mojom pripade to slo bez toho.
Inak namiesto toho zhanania inbusu 16 mm by stacila aj klasicka skrutka s hlavou na 16 mm kluc a z druhej strany na koniec zavitu zabodovat elektrickou zvarackou jednu maticu alebo ked nie je zvaracka, tak poriadne zakontrovat voci sebe dve matice.
Ano mas pravdu aj to by stacilo nemal som to bodnute a mal som tam len 2 matice na kontru no nepodarilo sa mi to povolit a nechcel som to otlct.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
inak park tool robi velmi dobru redukciu. lepsiu ako original rf. tusim za 12e.
blackman pls.?
Ano mas pravdu aj to by stacilo nemal som to bodnute a mal som tam len 2 matice na kontru no nepodarilo sa mi to povolit a nechcel som to otlct.