shmirgel tak to je uz poriadne palivy balicek, kedysi som bol aj ja taky blazon do extremne stiplaveho, teraz mam rad nieco chutnejsie ako cayenn, ringo fire, jalapeno.
shmirgel pekne,ja uz som v tom štadiu že Carolinu reaper davam ako kečup a po chvilke aj tak necitim ze vy nieco palilo 👍
Rád by som vedel,kolko tam tej Carolinky ozaj je ja si najradšej varim domáce,a nedávam tam žiadne blbosti naviac. Ale Mychilli je parádna značka,to doporučujem,chalanov čo to varia poznám osobne
za akú dobu toto minieš? ja by som to mal tak na 5 rokov , mne stačia aj klasické habenéra, tie sú štiplavé tak akurát a cítiť aj príjemnú chuť, nejaké extrémy som neskúšal, ale radšej sa venujem iným adrenalínovým zážitkom
zihadlo 5 potom aj napíš po nejakej dobe skúsenosti, ako si spokojný, tam je vnútorná šírka 29 mm? Asi budem cez zimu riešiť tiež nové kolesá v podobnej šírke, mám už niečo vyhliadnuté, ale rád si prečítam aj o iných, človek nikdy nevie
Kurna to uz je riadna sirka...ak je to na xc bike neni to uz zbytocne??
To je na oravske xc?plaste stacia 2 ky. Rafik je poriadna klobasa.az som sa zlakol.29,3mm vnútro.v nedelu po svadbe nahodim
@ito rafik je dost tenucky.uvidime.ale na omak vizeraju ze trosku znesú na to nase vozenie
Pardon za OT, vidím že nie som sám s touto diagnózou Ja beriem z http://www.chillis.sk/ , po oskúšaní môžem povedať že (podľa mňa) je veľmi dobrým pomerom cena/štipľavosť/chuť NAGA JOLOKIA za 5,-.
Mimochodom, teraz ma v tejto súvislosti napadlo...pred pár rokmi keď som bol na čas v UK, poliaci pijávali(a my s nimi ) drink zložený z džúsu, vodky a tabaska/habanera v ľubovolnom pomere. Človek ani nevie že pije niečo alkoholické, až sa postaví zo stoličky a hodí ho späť. Boli časy
zihadlo 5 ides nahadzovat na tie AC dvojky plaste ? ja som daval 2,2" a na fore ma isli kamenovat ze su tie plaste na taky rafik priuzke. na pocudovanie som max. spokojny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Rád by som vedel,kolko tam tej Carolinky ozaj je
zihadlo: tak som zvedavy, ako tie kolesa budu fungovat a co na to povies
za akú dobu toto minieš? ja by som to mal tak na 5 rokov
zihadlo 5 potom aj napíš po nejakej dobe skúsenosti, ako si spokojný, tam je vnútorná šírka 29 mm? Asi budem cez zimu riešiť tiež nové kolesá v podobnej šírke, mám už niečo vyhliadnuté, ale rád si prečítam aj o iných, človek nikdy nevie
Omacky zjem asi za mesiac. Zas ku vsetkemu mi to nechuti.
V tych sackoch su ochutene arasidy, tie beriem na dovolenku k pivecku.
To je na oravske xc?plaste stacia 2 ky. Rafik je poriadna klobasa.az som sa zlakol.29,3mm vnútro.v nedelu po svadbe nahodim
@ito rafik je dost tenucky.uvidime.ale na omak vizeraju ze trosku znesú na to nase vozenie
Mimochodom, teraz ma v tejto súvislosti napadlo...pred pár rokmi keď som bol na čas v UK, poliaci pijávali(a my s nimi