Hugiško v Gaderskej doline chvíľu štrajkoval a zo dva kilometre sa nechal nosiť v batohu, ale na druhý deň hrdinsky a bez odporu vyšiel na Drieňok. Veľmi príjemný spoločník na turistiku.
Psíčkari, liečili ste niekedy u svojho psa hnačku? Naša yorkshirka už od soboty hnačkuje. Kŕmime výhradne granulami, občas nejakú dobrotku ale nik si nevšimol, že by v domácnosti alebo von počas venčenia niečo zdlabla. Zatiaľ sme nič neaplikovali ale je to už štvrtý deň tak bude asi treba. Napadajú mi bežné humánne lieky ako Carbosorb, EndiEx, Smecta, Imodium....ale netuším ako to psovi dávkovať. Má cca 6 kg (áno, trochu väčší YT ) Ak sa dá ešte by som sa rád vyhol návšteve veterinára, ktorý mi hneď po otvorení dverí zaúčtuje dvacku a povie, aby som jej dal tabletku žvočíšneho uhlia....
Vďaka za každú radu.
ak je to taketo ze to uz trva 4ty den tak k veterinarovi na injekciu, moze to byt nejaka infekcia, uz som take zazil vela krat, pri jednodnovej davame carbosorb a tak 2tabletky na 8kg ak treba aj 2 denne
sakra v najnevhodnejsi cas, ked sa rada kupe tak si rozreze labu, ze sa to ani zasit neda a aj po 5 dnoch to je stale otvorene, nudi sa a trpi s minimalnym pohybom na fotke este prispata po navsteve lekara
sakra v najnevhodnejsi cas, ked sa rada kupe tak si rozreze labu, ze sa to ani zasit neda a aj po 5 dnoch to je stale otvorene, nudi sa a trpi s minimalnym pohybom na fotke este prispata po navsteve lekara
no vsak to, ze ma odrezane tak tretinku vankusika, len cistit a mastickovat, ale nechce si velmi dat, snad sa z toho vylize postupne, viazat v tom teple mi nedoporucili, na prevazy by som musel stale uspavat, uz nema rada doktorov po dalsich 3 injekciach
Vďaka za rady všetkým. Zašiel som predsa len na veterinu. Dostala injekciu, teplotu mala trochu zvýšenú - k tomu diéta: ryža + kuracina a nejaká FortiFlora od PURINA-y do žrádla na 5 dní. Suma sumárum 26 EUR (15,- klinické vyšetrenie, 5,- pichnutie injekcie, 1,- injekcia, 5,- prášok do žrádla na 5 dní). V budúcom živote budem veterinár.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vďaka za každú radu.
Prajem skore uzdravenie