Skládku majú tam,kde sa spája červená s turistickou,a kúsok nad tým sú mechanizmy.Je to pod tým stromom,ktorý stojí uprostred zjazdu v pravotočivej miernej zátačke,jedno z najzaujimavejších miest na Dubni.Takže bacha ...
S tym druhym hrubym kmenom som sa bavil viac ako pol hodinu a ako som napísal, uz som nemal čas, teraz sa to da aspoň preliezt.niekedy to dokončím, alebo niekto iny. Milujem takýchto mudrlantov
Ja tam uz nepojdem,raz stacilo
Ale prislo mi to divne urobit nieco na 95% a potom sa nato vykaslat
zaciatkom sezony som pilil stromy na zltej z Kojsovej, po dvoch hodinach som tam unaveny a hladny nechal posledne dva kusy. citil som sa blbo ze som to nedal ale lepsie ako nic. toto vyzera na podobnu piplacku
hore 1.cast to teda ako vyzera ? treba este noznice a docistit? studnicku som dnes znova "prebehol" nabuduce prehlbim- zvacsim jamku nad zlabom ,az sa tam nechyta tolko bordelu....
ked sme taka uderka, mozno nieco vymyslim ,len chodnikov je vela, ale maloktory ma zmysel z hladiska napojenia zokruhovania dalej ...ci efektivnosti makacka-zabava...
Ten vrch este treba docistit ale ked pojdeme viacerí tak to bude rychlovka a napadlo ma nejake pokracovanie z kopanej. Ta zvaznica rovno dolu su podla mna zbytocne stratene vyskove metre. Minule som isiel odtial smer porubska dolina ale to tiez nic moc nebolo. Nevies o nejakom zjazdnom chodniku odtial?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
zaciatkom sezony som pilil stromy na zltej z Kojsovej, po dvoch hodinach som tam unaveny a hladny nechal posledne dva kusy. citil som sa blbo ze som to nedal ale lepsie ako nic. toto vyzera na podobnu piplacku
Mtbikermartin klobuk dole, dobra robota
ked sme taka uderka, mozno nieco vymyslim ,len chodnikov je vela, ale maloktory ma zmysel z hladiska napojenia zokruhovania dalej ...ci efektivnosti makacka-zabava...