nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
este aj na CTsport povedali, ze sa tam nemal co pchat..ach jo..
Sagan sa napchal (menil smer) aj ked mal volnu priamu cestu aby umyselne zablokoval rychlejsieho.
post1260651.html#p1260651
Tak trochu to však vnímam ako karmu za Rio:
Rio 2016- Mark Cavendish causes crash in Olympic omnium race.mp4Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Rozčuľuje ma, že rozhodnutia jury sú také nekonzistentné, lebo previnenie v Riu je neporovnateľne väčšie oproti tomu, čo sme videli dnes. Napokon si usporiadatelia strelili vlastný gól, lebo bez Sagana bude le Tour nuda...
Tak urcite, na par stotin sekundy, ked od tej Demarovej rite odstrelil Cava
post1260635.html#p1260635
Jezus Smerujem k tomu, ze nesuhlasim s tvojim nazorom, ze Cav padol vlastnou vinou. To je vsetko.
To ci odstrelenie a pad Cava od Demarovej rite bol umysel/dosledok agresívnej jazdy alebo ho len prehliadol, vie len sam Sagan , ale vinnik Cavovho padu je pre mna jednoznacne on.
To ze trest je zbytocne prisny je druha vec.
Máš pocit že jedna zlomenina sa dá označiť za zaplatenie?
Jediný kto tu zaplatil je Peťo, následky tejto udalosti sa teraz nedajú vyčísliť, je isté že razom stratil milióny fanúšikov a tisíce novinárov a hlavne možnosť pretekať.
trápny vtípek
takto to posrali a vela ludi prestane pozerat, a ktokolvek vyhra zelene bude s nalepkou ze to ma len vdaka rozhodcom.. cele zle..
sagan sice jazdi blaznivo ale nie zakerne, urcite to neurobil naschval.. stopku si nezasluzil
Peto nebude moct pocas trvania tour startovat nikde inde.
Obree - a co take sa mu malo stat aby podla teba zaplatil?
trápny vtípek? Tour končí 23,7. a TdP začína 29.7.....myslíš, že dovtedy sa bude doma dívať na telku? či tie kilometre na pretekoch si natočí na trenažéri? keď ho nechcú na TdF, tak slovenskí fans zaplavia poľské cesty...
Hlavne verím že BORA bude mať gule a bez Peťa dnes nenastúpi