Včerajší výjazd na Poráč s maro2šom - 53km / 1550m up , počas ktorého som mala možnosť vyskúšať si tu večne hejtovanú a zatracovanú električku . Fakt vysokonávyková paradzina ... a potom domov pekne zas na svojej kocke.
Včerajší výjazd na Poráč s maro2šom - 53km / 1550m up , počas ktorého som mala možnosť vyskúšať si tu večne hejtovanú a zatracovanú električku . Fakt vysokonávyková paradzina ... a potom domov pekne zas na svojej kocke.
Par fotiek zo skvelej bajkovej dovolenky v okolí Davosu, počasie nám vyšlo úžasne, traily sú tam fakt krásne, technické, plné kameňov a koreňov, proste paráda
imro1 pekné kopčeky ale čo na to turisti respektíve to bola normálne celé legálna cyklotrasa aj tá hrebeňovka ? Ja dnes iba tak poskromne v slovenských podmienkach pod Kráľovou a okolie.
Jasné, všetko to bolo legálne, tam by si to asi aj málokto dovolil ísť niečo ilegál, ani nechcem vedieť koľko by bola pokuta . Skoro všetky chodníky boli aj pre peších aj pre bikerov, chodci mali prednosť, no bez problémov sa ti hneď uhli a väčšina aj odzdravila, takže tam to berú ako samozrejmosť a bikeri aj turisti sa navzájom rešpektujú. Niektoré chodníky, aj keď nebolo ich moc boli pre bikerov uzavreté, no ani nás nenapadlo ich skúšať a tá fotka s drevenými lavicami, to sme si boli pojazdiť v bike parku, tie lavice boli po celom parku, no väčšina z nás to nevedela jazdiť , proste nezvyk a väčšina šla niečo takéto prvý raz a s rešpektom, ale tiež dobrá skúsenosť, aj keď určite mám radšej prírodné traily a tých tam bolo dosť, niektoré aj viac krát, veľkým + boli lanovky, bez nich by to nešlo, respektíve by sme toho dali podstatne menej, tie výšlapy tam veru nie sú zadarmo a väčšinou sú to riadne strminy, kde už musíš bike nosiť.
Užil som si, moja najlepšia dovolenka , výšky to boli všetko cez 2000 m, najvyšší bod bol okolo 2700 mnm, pri tej vlajke, bol to dosť náročný výšlap,aj keď to nie je nejaká extrémna výška, tak trochu to cítiť bolo, pridám ešte 1 fotku, z dosť technického zjazdu, ktorých tam bolo fakt dosť, proste bajkerský raj
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si si zabudal tricko zapnut pod krk:)
No ze viac odvaznejsia este aby si bola. Aby sme citali len Šk - da:)
Luki.11 dá hádam viac
Nitr.Rudno - Bojnice cestou necestou (cykloturistika)
DST: 106,06 km
TIME: 5:22 min.
AVG: 19,76 km/h
MAX: 49,76 km/h
UP: 981 m