Aj tie co su urcene original na ebike by zo spravnim adapterom mali sadnut na hociktori iny.
Ci nie?
Keby, tak by som uvital dva piesty navyse, tie 4 niekedy nevladzu.
Aj tie co su urcene original na ebike by zo spravnim adapterom mali sadnut na hociktori iny.
Ci nie?
Body: ako sa prejavuje , ked s nimi ides na hranu ? Prehrievaju sa, alebo stracaju brzdny ucinok, ci ? Mas predpokladam 200ky kotuce (ake) .. Sainty su tie starsie? Ten piest naviac ti moc nepomoze, skor velkost prasiatka, ak ich prehrievas. Nie je to inak nic nove pod slnkom, Hope to robilo uz davno, existovali inak (ale o nicom) aj 8piestiky .. mozno by som skusil aj ine dosticky, ja napr. pouzivam (aj) stare Code brzdy, ale jak som na nich dal dozadu original metaliky, tak nic moc. S kotucmi co mam najlepsie funguju Jederlo dosticky. Dobru skusenost mam napr. s Coolstop. Zlu napr. s vacsinou organikami, hlavne teda tie lacne (cinske, BBB a pod.), original Avid naopak dobre.
obímka stoji par supiek, + stred+orechXD.... salter GX má len 290g
kazeta GX ako sunrace 450g
radenie a retaz klasika 122 a 260
takže celkom zaujmavé..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Cena by mala byť okolo 1,1k
Ci nie?
A k tomu 223mm kotúče
Ci nie?
aké 4 piesty máš teraz, keď ti nestačia ?
Nevravim ze nestacia uplne.
Zatial najlepsie ake som mal, ale viem si predstavit aj lepsie.
No ked zratam seba, bike a plny batoh, tak tie bzdy musia zastavit cez 120kg.
Tie hope uz mam v meritku.
Ale ten piest navyse sa mi pozdava viac.
http://www.suncycle.sk/sk/produkt/sada-sram-gx-eagle-black-gxp-1x12sp/9411
-20% SRAM kľuky TRUVATIV Descendant All Downhill DUB83 165mm s prevodníkom DM 34z. X-SYNC 2 B1 1x12sp.
174 € -20%
MOC 218 €salter GX má len 290g
kazeta GX ako sunrace 450g
radenie a retaz klasika 122 a 260
takže celkom zaujmavé..