daniel_po myslel som, ze ta krytka je k radeniu pribalena. Odkial si bral?
Popravde, mohla by byť pribalená...ale nieje. Objednával som skrz Oslany, objednávali ju...cca. 10-14 dní. Cena 3€...poštovné 5€...ale čo už, konečne mi tam nešpatí ten ukazovateľ...v mojom prípade, aj nefunkčný.
kolesa Dt swiss či? Ešte by som sa ťa chcel opýtať ako ti to šlo povoliť pohode?
Tak ja som zhaňal asi ine Laco pre zaujimavosť toto
Ja som potreboval opravit jedno take koleso a bolo to dost peklo. Neslo to povolit /chcelo to asi upnut do velkeho zveraku + poriadnu paku/. Inak namiesto originalu som zvolil poliakov, co predavaju nahradu za skoro polovicnu cenu s tym, ze to pouzijem len raz, ale myslim, ze original bude lepsi, okrem pripadu, ze to ide povolit lahko, tam postaci nahrada v pohode. Inak tieto lacne DT naboje s rohatkami, to uz asi radsej zoberiem Novatec. Ale v mojom rebricku najdebilnejsich zapadkovych systemov zatial aj tak vedie stary system Mavicu
Aj tak je u toho môjho SunRinglé náboja najväčšia *****, že keby bol vnútorný priemer tej rohatky o cca 1 mm väčší, tak žiaden špeciálny nástroj za 40 € by nebol potrebný. Ložisko by cez ňu (rohatku) pekne vyšlo von.
Veľký upgrade môže začať, teda ak v sobotu bude škaredo a nikam nepôjdem Sa mi to už konečne skompletizovalo bazár + Kolokrám), hádam neoľutujem. Komplet nádherné XT M8000 (pedále už zarezávajú), okrem kazety, tie XT kazety nepochopím...
Staré 10sp XT, SLX ešte nevyhadzujem, možno sa k nemu vrátim
Nevie niekto, či sa toto radenie M8000 niekde nastavuje z 3x na 2x? Na starom XT radeni sa to nastavovalo, len tu to nemôžem nájsť, ani v dokumentoch, jedine ak by túto fičúrku už zrušili a nastavovalo sa to len dorazom prešmyku...
milos21 : m8000 je to nove XT 11sp ? Ak ano, tak zrusili. Nejde to nastavit nijak. A nenastavis to ani dorazom, ked pouzijes polohu 2-3. Co na 2pile myslim je nutne. Totalny fail od shimana.
Áno, je to nové 11sp, ale prečo polohu 2-3? Ja som samozrejme plánoval využívať polohu 1-2 a nastaviť prešmyk horným dorazom. Inak zrušili aj viacnásobné odraďovanie ukazovákom, ale to asi nik nepoužíva.
Áno, je to nové 11sp, ale prečo polohu 2-3? Ja som samozrejme plánoval využívať polohu 1-2 a nastaviť prešmyk horným dorazom. Inak zrušili aj viacnásobné odraďovanie ukazovákom, ale to asi nik nepoužíva.
Mam jeden setup, kde poloha 1-2 nefunguje spravne, musi byt 2-3. Na tom druhom som to uz neskusal, ci to funguje, ale pri najblizsej prilezitosti skusim. Ale je to imho blbost, nastavovat to presmykom, ked moze byt skrutka. No ale katovanie kostov musi byt Inak by to radenie pripada dost tvrde .. ale da sa s tym zit.
lto Takto mi tiež príde tuhšie. Hlavne som zvedavý na tú spojku ako funguje, isto ju nebudem mať veľmi pritiahnutú. Ale s tými polohami je to celé zle. Musím pozrieť, v akej polohe mi to tá fičúrka uzamyká SL-M780, či v 1-2 alebo 2-3.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Popravde, mohla by byť pribalená...ale nieje. Objednával som skrz Oslany, objednávali ju...cca. 10-14 dní. Cena 3€...poštovné 5€...ale čo už, konečne mi tam nešpatí ten ukazovateľ...v mojom prípade, aj nefunkčný.
Kód: Y03K98080
Tak ja som zhaňal asi ine Laco pre zaujimavosť toto
Ja som potreboval opravit jedno take koleso a bolo to dost peklo. Neslo to povolit /chcelo to asi upnut do velkeho zveraku + poriadnu paku/. Inak namiesto originalu som zvolil poliakov, co predavaju nahradu za skoro polovicnu cenu s tym, ze to pouzijem len raz, ale myslim, ze original bude lepsi, okrem pripadu, ze to ide povolit lahko, tam postaci nahrada v pohode. Inak tieto lacne DT naboje s rohatkami, to uz asi radsej zoberiem Novatec. Ale v mojom rebricku najdebilnejsich zapadkovych systemov zatial aj tak vedie stary system Mavicu
a dobre si urobil..
ak by tie este nieco chybalo, tak dnes je ten spravny den
https://www.canyon.com/sk/accessories/?category=T180
Staré 10sp XT, SLX ešte nevyhadzujem, možno sa k nemu vrátim
Nevie niekto, či sa toto radenie M8000 niekde nastavuje z 3x na 2x? Na starom XT radeni sa to nastavovalo, len tu to nemôžem nájsť, ani v dokumentoch, jedine ak by túto fičúrku už zrušili a nastavovalo sa to len dorazom prešmyku...
Mam jeden setup, kde poloha 1-2 nefunguje spravne, musi byt 2-3. Na tom druhom som to uz neskusal, ci to funguje, ale pri najblizsej prilezitosti skusim. Ale je to imho blbost, nastavovat to presmykom, ked moze byt skrutka. No ale katovanie kostov musi byt
Ešte som nenamontoval ani šrobik a už sú problémy