Príčinou bol zaseknutý piest. Malý kamienok mu nedovolil viac sa vysunúť. Jeden piest stále vytláčal kotúč smerom k druhému, preto to zvláštne opotrebenie. Čumel som na to ako puk. Prišiel som na to pri odvzdušňovaní. Kamienok som musel z tela prasaťa "vyseknúť".
MrKoubak hej je... bratislavske mtb je 80km po karpatoch, alebo 100km az na brezovu s prevysenim 3000m... kilometre uz vybudovanych a kilometre planovanych trailov.... zilinske mtb je 10km s prevysenim 3000m... a trail par stovak metrov... mas pravdu je tam rozdiel
palo1707 ja rad prehanam ... ale je rozdiel jazdit vo Fatre, v Stiavnici a v MK...
Prevýšenia sa dajú aj v MK, len treba vedieť kde Ale to je možno tretina tlačenia bajku hore a nezaplo mi autopause, inak to je hodina a pol možno.
Potom sa aj tie platne s kotúčmi derú.
XT Ice Tech kotúče výdrž cca 3500km.
Rumakk ma trochu pravdu, mne by sa veru nechcelo pri kazdom vyjazde slapat dlho na hreben. Najblizsi trail mam 20 minut od domu, a to nie autom ale na bajku
najblizsie co mam tak je kobyla... a vyslap je cca 2-3km s stupanim cca 350-400m, trva to 30-40min... zajzd podla toho kam cca 10-15km.... ono MK nie su o vyskovych metroch, ale o trailoch a chodnikoch relativne po vrstevniciach, cerovka a pod... ved tu su kopce cca 700m a to na jazdenie bohate staci... ved kto z nas by chcel stale slapat do kopca typu cermak za pezinskou??
trochu OT diskusia v tejto teme nemyslite? (btw. ak sa nepletiem tak prvy kopec co sa aspon tesne prehupsne cez 700 m.n.m. je az Cmelok za Pezinskou Babou nie?)
no ja vám neviem, po devínskej kobyle a aj v okolí BB jazdím cca rovnaké kilometre aj výškové metre aj aj priemerky ... akurát ak idem do malých karpát tak samozrejme pribúdajú kilometre po rovine
Nedávno som bol jazdiť u vás v BA a chcel som naraziť na tie hladké rovné diaľnice čo niekto milne označuje ako trail. Bolo to kvôli diskusi k výdrži platničiek. Samozrejme tam platničky vydržia aj 10000 km
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Prevýšenia sa dajú aj v MK, len treba vedieť kde
Potom sa aj tie platne s kotúčmi derú.
XT Ice Tech kotúče výdrž cca 3500km.