V nejakom hodnotení jeden chlapík písal, že mu začali rýchlejšie rásť vlasy, nechty a fúzy. Tak uvidíme či mi narastie hriva ako koňovi, brada ako hipsterovi a keď aj nechty nechám si poradiť pekný lak
Vraj to pomaha a je to cistejsie ako bezne dostupne doplnky v lekarnach. Bolo mi to vysvetlene tak, ze nikto by nedal konovi za xyz tisic € zrat nejaky hnoj... Ten len ludia mozu
Cca pred mesiacom som tak sedel v hotelovej saune v Prahe keď prišla partia dôchodcov (70-80 roční) a dali sa do reči. O čom inom než o zdravotných problémoch, že áno. Z rozhovoru som vyrozumel, že jeden z nich je cyklista a má kamoša zverolekára a ten mu porozprával o Alavise, ako to dáva svojim pacientom a že pozoruje, že to naozaj funguje. Presvedčil ma tým, že povedal: "To víš, ten kúň nebo pes, kterýmu to dávám není jako člověk, ten ti nebude říkať věci co chceš slyšet a taky nepodlehne placebo efektu. Na něm jednoduše vidíš jestli mu to pomohlo nebo ne."
V nejakom hodnotení jeden chlapík písal, že mu začali rýchlejšie rásť vlasy, nechty a fúzy. Tak uvidíme či mi narastie hriva ako koňovi, brada ako hipsterovi a keď aj nechty nechám si poradiť pekný lak
uplne v pohode vec.. v podstate najsilnejsia aku poznam.. okrem bajku drepujem, taham, ben***** atd tazsie vahy a dobru "klbovku" treba urcite zaradovat do suplementacie sportovca. Light verzia ale slusna je "Arthro Guard" od Biotechu. "Animal Flex" od Univerzal som este namal to je tiez dost v pohode zevraj.
Mne nedavno doniesla postarka plavajuci brzdovy kotuc od aliho za 12$ na skusku, hned aj bol dostatocne drsne otestovany a musim povedat ze velmi dobra kupa,
Daj vediet potom dlhodobo, ja cinske vozim /inak to nie je floating ale semi-floating, rovnako aj Hope, na bajku full floating brzdy nie su, boli jedine Magura Gustav, co su asi uplne najfastnejsie brzdy, co sa robili/, ale tie moje zrovna nestali 12$ .. stali asi 2/3 ceny Hope. Ale som spokojny. Ale vela konov v stajni pyta vela bananov, tak .. .. pripadne link na osvedceneho predajcu.
Ked som prvykrat bral Penco Gelacys, co bude asi nieco podobne, tak to tak bolo. Nechty rastli asi 2-3x rychlejsie. Dost na nervy .. fuzy asi nie a vlasy .. tam uz nema co rast No ale pozor na konsky vykon .. a jamy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kolega robi kulturistiku a vravi,ze oni to tam zeru vsetci
uplne v pohode vec.. v podstate najsilnejsia aku poznam.. okrem bajku drepujem, taham, ben***** atd tazsie vahy a dobru "klbovku" treba urcite zaradovat do suplementacie sportovca. Light verzia ale slusna je "Arthro Guard" od Biotechu. "Animal Flex" od Univerzal som este namal to je tiez dost v pohode zevraj.
Daj vediet potom dlhodobo, ja cinske vozim /inak to nie je floating ale semi-floating, rovnako aj Hope, na bajku full floating brzdy nie su, boli jedine Magura Gustav, co su asi uplne najfastnejsie brzdy, co sa robili/, ale tie moje zrovna nestali 12$ .. stali asi 2/3 ceny Hope. Ale som spokojny. Ale vela konov v stajni pyta vela bananov, tak ..
No ja som nevedel, ci sa smiat, alebo plakat za takuto neprofesionalitu. Nepochopil som to. Ale tak zit sa stym da..
Ked som prvykrat bral Penco Gelacys, co bude asi nieco podobne, tak to tak bolo. Nechty rastli asi 2-3x rychlejsie. Dost na nervy
https://www.barnys.cz/cs/klouby-a-zada/3-barny-s-triple-blend-extra-silny.html
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/15392924_1802233463366378_6297789052782594508_o.jpg?oh=d31a2e07e286d13db8d539662373c307&oe=59FC120C
Aj si si pozrel tu cenu verzie pre ludi z odkazu co som dal ked pises taketo "mudrosti"?