Siel som dnes vretenicou a koncom anakondy a vsimol som si rozne upravy a precistene useky. Specialne spodok anakondy ma potesil, ziadne facky od konarov Rad pojdem pomoct na dalsie cistenie (posta), ale za mna prosim ziadne skoky na tychto trailoch (anakonda, vretenica, ...), zvlast nie zo zatacky v odklopenom useku kde sa lieta takmer 40tkou. Okrem toho ze to moze niekoho poriadne rozhodit, moze to nasrat lokalnych turistov/ drevorubacov/ polovnikov. Spomenme na klince z anakondy cca mesiac-dva dozadu...
Mam tip kto ma v tom prsty, ale pre istotu to pisem takto verejne. Ak chceme stavat skoky v MF, na cudzom uzemi, tak si na to zalozme OZ, nech je to legal...
Ja som isiel vretenicu (smer hoblik-cesta na polom) v sobotu a moc som si to neuzil. Asi 3 krat som prenasal (obchadzal) stromy. Potom ta vysoka trava ze clovek nevidel na meter kde ide....
Inac som stretol asi 80metrov pred vjazdom na anakondu odparkovanu octaviu !!! Asi ju tam zosadili z vrtulnika.
Uwaga! Priatelia turisti a najmä cykloturisti, počas nedeľnej prechádzky na kopec Žiar nad obcou Kunerad v Rajeckej doline som na chodníku našiel čosi, čo by nám všetkým mohlo nepekne ublížiť.
Chodím do hôr od malička a zažil som v nich už naozaj všeličo, no tento nález má veľmi nemilo prekvapil. Nikdy sa príliš nenáhlim a úplne najradšej chodím pešo, všeličo si preto stihnem cestou všimnúť a už veľa krát mi to zachránilo kožu.
Tak som teraz na hrebeňovom chodníku tesne pod vrcholom Žiaru našiel v prsti zahrabanú železnú pascu. Z ťažkej, skoro meter dlhej železnej pásoviny trčali nebezpečne ostré, ako prst hrubé ostne. Pasca bola perfektne, remeselne spracovaná a priviazaná oceľovým lanom ku stromu tak, že bolo nemožné ju len tak odstrániť.
Aká strašná nenávisť musela blčať v človeku, ktorý ju dal vyrobiť, vyniesol skoro na samotný vrchol, potom ju osadil a zamaskoval tak, že bola takmer neviditeľná? Bola to pasca nachystaná pre nás, pre ľudí, čo sem hore chodíme z čírej pasie?
Možno komusi vadí aktivita horských cyklistov, ktorí odmietajú tráviť voľné chvíle v krčme a vybudovali na svahoch Žiaru trať pre rýchlu, akčnú jazdu? Ich činnosť je však oproti bežným praktikám lesného hospodárstva len nevinnou, hoci trochu nebezpečnou hrou. To si na tej krásnej hore naozaj má niekto polámať krk?
Takáto agresívna nenávisť však nakoniec zničí vždy najmä toho, kto sa jej oddá, kto jej prepadne. Na to nech si vzpomenie každý, koho niečo podobné napadne...
nemohlo to byt nachystane na motorkarov ?
asi by bolo vhodne podat trestne oznamenie (verejne ohrozenie ?) - ved keby som na to iba stupil, tak by sa mi dole islo hodne tazko ...
akurat som to siel sem dat ,viem kde to je , bol som tam raz explor s bikom ,je to skoro navrchu chodnika na hreben ziaru -ten co ide navrch z krizovatky chodnikov nad slow-om , chodia to na motorkach hore aj dole nam sa to pre dlhe tlacenie a nic moc zjazd neoplati...ale aj tak chory clovek co toto urobi ved pasca si nevybera ....
Mohol by som poprosiť niekoho z vás kto má doma veľké nožnice nech vybehne na Dubeň a trochu to prečistí? Odporúčam zobrať hrubé rukavice, mne to dnes moc nešlo.
Nová žltá podľa mňa stojí za hovno ale skúste, nech viem či sa nepáči len mne. Mountain Lovers ju opísali pekne, ja som bol dosť sklamaný. A tiež by som šiel opačne tak ako píšu chalani. Kyčera je dosť otrava aj pešo, nie ešte na ňu niesť bike.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://youtu.be/PhlK6qKgImo
Mam tip kto ma v tom prsty, ale pre istotu to pisem takto verejne. Ak chceme stavat skoky v MF, na cudzom uzemi, tak si na to zalozme OZ, nech je to legal...
Inac som stretol asi 80metrov pred vjazdom na anakondu odparkovanu octaviu !!! Asi ju tam zosadili z vrtulnika.
budúci týždeň, Terchová a okolie niekto na výjazd?
Uwaga! Priatelia turisti a najmä cykloturisti, počas nedeľnej prechádzky na kopec Žiar nad obcou Kunerad v Rajeckej doline som na chodníku našiel čosi, čo by nám všetkým mohlo nepekne ublížiť.
Chodím do hôr od malička a zažil som v nich už naozaj všeličo, no tento nález má veľmi nemilo prekvapil. Nikdy sa príliš nenáhlim a úplne najradšej chodím pešo, všeličo si preto stihnem cestou všimnúť a už veľa krát mi to zachránilo kožu.
Tak som teraz na hrebeňovom chodníku tesne pod vrcholom Žiaru našiel v prsti zahrabanú železnú pascu. Z ťažkej, skoro meter dlhej železnej pásoviny trčali nebezpečne ostré, ako prst hrubé ostne. Pasca bola perfektne, remeselne spracovaná a priviazaná oceľovým lanom ku stromu tak, že bolo nemožné ju len tak odstrániť.
Aká strašná nenávisť musela blčať v človeku, ktorý ju dal vyrobiť, vyniesol skoro na samotný vrchol, potom ju osadil a zamaskoval tak, že bola takmer neviditeľná? Bola to pasca nachystaná pre nás, pre ľudí, čo sem hore chodíme z čírej pasie?
Možno komusi vadí aktivita horských cyklistov, ktorí odmietajú tráviť voľné chvíle v krčme a vybudovali na svahoch Žiaru trať pre rýchlu, akčnú jazdu? Ich činnosť je však oproti bežným praktikám lesného hospodárstva len nevinnou, hoci trochu nebezpečnou hrou. To si na tej krásnej hore naozaj má niekto polámať krk?
Takáto agresívna nenávisť však nakoniec zničí vždy najmä toho, kto sa jej oddá, kto jej prepadne. Na to nech si vzpomenie každý, koho niečo podobné napadne...
asi by bolo vhodne podat trestne oznamenie (verejne ohrozenie ?) - ved keby som na to iba stupil, tak by sa mi dole islo hodne tazko ...
vieme čo sa tu stalo?
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=225345