V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
No ale prvýkrát som tam klikol už dávno, že sa plánujem zúčastniť. A dnes som sa registroval. Možno takto?
Hmm, ale keď si pozriem zoznam prihlásených tak som tam len raz.
napr.
http://maratonslovenskyraj.mtbiker.sk/prihlaseni - 2x canecorso
http://horalmaraton.mtbiker.sk/prihlaseni - 2x rastys
PS: fotky boli povodne v teme Fotky bez zaradenia
Prispevok od Iron Hide ma taky hlboky vyznam, ze napriek tomu, ze posledny prispevok sa necituje, musel som tak spravit...
Ad 1.: Na fore je 25000 tem, napriek tomu sa fotky zaraduju do temy "Fotky bez zaradenia". Jasne, ze ich presuvam do prislusnej temy. Ked takto kona nejaky novo registrovany uzivatel, na tom nie je nic prekvapujuce. Prekvapujuce je, ze to robia aj >5 rokov registrovani a este sa cuduju, ze ich fotky su presuvane...
Ad 2.: V ramci ukonu kadejakych svojvolnych cachrov-machrov som vyfotil neznamu obalku a vsunul som ju do Vysnivanej zenskej pod kontom Hack3ra, nech je sranda ked uz nemam nic ine na praci...
Ad 3.: Vola sa to forova negramotnost, analfebitizmus, ked si uzivatel nevie najst valstne fotky. Ked to nedokaze uzivatel pritomny 6 rokov s 11000 prispevkami, tak to je na facepalm. Treti odkaz v profile, hned pod "Zakladne informacie", "Bicykle", "Prispevky vo fore". Fotky nezobrazujuce sa verejne, len v specifickej teme ako Vasa vysnivana, sa nebudu zobrazovat ani v profile...
Ad 4.: Nie ze budete nahlasovat prispevky alebo problemy spojene s forom, staci, ked napisete "novy adminko robi kadejake svojvolne cachre-machre" a vybavene...
Subor "1488461681248-740330164.jpg" (fotka obalky) v teme Vasa vysnivana zenska. Hack3r you tam nevlozil, neda sa vymazat ani uzivatelom ani moderatorom...
Ako moznost vymazania tam mam, ale potom mi pise hlasku:
"Vyskytla sa chyba
Ospravedlňujeme sa, ale vyskytla sa chyba na serveri.
Prosím skúste túto stránku načítať znova."
Budem tam davat fotky aj nadalej a nezelam si aby boli presuvane.
Velmi davno bola sekcia foto a forum nezavisla. Potom zacala sekcia foto zobrazovat aj fotky z fora, lebo ich tam bolo vela. A pre tych, co pridavali fotky do sekcie foto a nepotrebovali pri tom diskutovat preto vzniklo vlakno "Fotky bez zaradenia", aby v tom bol system.
Skus si kliknut na "+chcem pridat foto" v sekcii Foto (vlavo dole). Musis sa este vela ucit
Lenze odvtedy ubehlo jedno desatrocie. Medzitym sa zmenila struktura webstranky, rozsirilo forum, atd...
Tak podla teba je v poriadku prispiet do Fotiek bez zaradenia preto, lebo to bolo prve vlakno kam sa zacali pridavat obrazky, napriek tomu, ze existuje tema kam by sa lepsie hodila, ale je chronologicky novsia. To dava velmi hlboku logiku!
Bikejoring
Edo, prelozim ti to do tvojho prostredia:
V dielni mas policku s nazvom "Drevo bez zaradenia" a kvoli prehladnosti tam davas vsetok material, napriek tomu, ze by si to dokazal triedit podla tvaru (dosky, hranoly, laty, atd), podla tvrdosti (makke, tvrde, exoticke) a podla druhu (breza, dub, buk, smrek, atd)...
Hack3r
Chyby su preto, aby sme sa z nich ponaucili. Vymazanim toho prispevku si znemoznil vypatranie priciny. Nebolo to samotnym ukonom presuvania, pretoze by sa chyba vyskytovala v desiatkach inych prispevkov.
iron.hide
Rob si co chces. Prave si mi usetril cas. Cikat proti vetru nebudem.
For me, behind me...
Tak podla teba je v poriadku prispiet do Fotiek bez zaradenia preto, lebo to bolo prve vlakno kam sa zacali pridavat obrazky, napriek tomu, ze existuje tema kam by sa lepsie hodila, ale je chronologicky novsia. To dava velmi hlboku logiku!
To vlakno nebolo prve s obrazkami, vsetky obrazky z povodnej sekcie foto sa tam len zaradili pri naviazani sekcie Foto na forum.
Pokial v sekcii Foto je priamo link na pridavanie fotiek cez vlakno "Fotky bez zaradenia", tak nevidim dovod, aby to niekto potom triedil. To nedava logiku.