chcem sa opýtať ake plášte by ste mi odporučili na Meridu TFS 300 s ktorou jazdim XC, 60% cesta a 40% lahsi teren? viac -menej tvrdý a suchy povrch, a nech to ma cim nizsi valivý odpor aby som to mohol vypeckovat na asfalte aj bez prilisneho tlacenia na pedal. dik
Dobry den,odpovie niekto?...mam obycajne 26" hlinikove rafiky,vysoke cca 15mm,ziadne zdvojene.Doteraz tam boli 1.75 plaste,teraz som nahodil az 2.40 mtb maxxis drot!! Trochu mi suchaju stuple na zadnej vidlici pri strede stuple ale mne to nevadi.Jazdim mesto a okolie,ale to neni to hlavne,otazka je ci ich mozem bezpecne jazdit,ci sa nevyzuju a tak'.Dik:-)
P.s:mtb bycikel ma cca 13rokov:-)
Vhodnejsie by bolo zmerat vnutornu sirku rafika ako jeho vysku.Pretoze cim sirsi plast,tym sirsi rafik sa odporuca.
Pokial ich dostatocne nafuknes,aby neboli makke a nezuli sa,tak by sa vyzut nemali.
Neviete kde sa dá zohnať Maxxis HR 2 29" 2,3" v 3C zmesi ? Našiel som ho všade len v 2C, prípadne čo by bola lepšia voľba dopredu Minion DHF 2 3C, prípadne HR 2 2C, aj keď asi to nebude jednoznačné, uvažoval som, že ten HR vyskúšam, keď viacerí ste tu písali, že je vpredu lepší, ale dozadu asi DHR2, či myslíte, že ten HR bude lepší aj vzadu?
No neviem, ten agresor sa mi celkom páči, ni príde mi to plášť skôr na tvrdší a suchý terén, tie štuple sú nižšie a dosť na husto, do sucha by som volil skôr Minion SS no viac sa mi páči DHR 2, ten som mal aj vyskúšaný a sedel mi, odvaloval celkom dobre a v terne podržal aj v ťažších podmienkach
Aggresor zatiaľ za mňa super plášť. Pojazdený víkend Považský Inovec + Kálnica, pár výjazdov MF a VF a teraz dva týždne Alpy vo Francúzsku a Finale Ligure. V týchto terénoch super, v blatku zatiaľ neodskúšané, tam bude asi slabší. Do jesene ale asi aj tak nevydrží, lebo za tieto dva týždne na tých skalách a tvrdých trailoch šiel znateľne dolu . Potom asi zase nahodím klasiku DHR II, ten mi v takých podmienkách sedí vzadu najviac.
Kamoš mal teraz počas dovolenky Minion SS a sem-tam keď boli prechody sucho, vlhšie tak Aggresor podstatne lepší. Odvaľuje na trailoch parádne a v strmom drží a brzdí podstatne lepšie. SS je drift king .
Hej, mne sa tiež vzadu páčil ten DHR 2 a radšej zoberiem aj keď trochu ťažší a pomalší plášť, ale na ktorý sa môžem spolahnúť aj v zlých podmienkach a sním som problémy nemal, vlastne ani s DHF 2 2C vpredu a chcel som teraz skúsiť ten istý len v 3C zmesi, ktorá by mala byť lepšia. No skúsil by som aj ten HR 2 dopredu, asi si hodím mincou , ten som u nás nikde nanašiel v 3C zmesi, budem ešte hľadať
takze neodporucam continental trail king 2,2 protection (kupovany na cannyone ) ale asi ani ine na tom nebudu lepsie. dam sem potom foto ale po asi 300km (nahodeny minuly vikend) je vcelku v ubohom stave - velka cast bocnych stuplov je uz okusana tak , ze z nich kusy chybaju - neviem ci ten plast vzadu vydrzi do 1000km
nemam pumpu taku aby som vedel aky je tam tlak.. ale je pomerne tvrde na mna(odhadom k 1,6-7) predtym som vozil tak 1,3 na minion DHF. a po 300km je to tak ci tak na zaplakanie
Zdarec, rozmýšlam nad výmenou pláštov teraz mám v zadu maxxis ikon 27,5×2.20 (zodraný), v predu schwable nobby nic 2.25 dezén fajn ale nesedí mi je dosť nestabilný je to na fullku a bez duše, rád by som šiel do 27,5×2.30 a najideálnejšie mi prídu maxxis aggressor (môj pohľad ), tak sa chcem spýtať skúsenejších či je to rozumné riešenie alebo ísť inou cestou... Ďakujem.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.s:mtb bycikel ma cca 13rokov:-)
Ritchey Z-Max Shield WCS 29x2,1 TLR
Bontrager XR0 Team Issue 29x2,1
Pokial ich dostatocne nafuknes,aby neboli makke a nezuli sa,tak by sa vyzut nemali.
Dozadu by som skúsil Aggressor.
Kamoš mal teraz počas dovolenky Minion SS a sem-tam keď boli prechody sucho, vlhšie tak Aggresor podstatne lepší. Odvaľuje na trailoch parádne a v strmom drží a brzdí podstatne lepšie. SS je drift king