Kategórie
Bike-techMobily a veci súvisiace # recenzie # doplnky # skúsenosti # poradenstvo # diskusia # elektronika # technické otázky # kvalita
Peak Design Car Mount Vent magnetický držiak na telefón do auta, čierna
77,99 €
MOC 80,99 €
Peak Design Mobile Mount 1 adaptér pro držiaky telefónov do auta, čierna
61,99 €
MOC 63,99 €
Akcia -19% Peak Design Everyday Case obal pre iPhone 16 Pro, čierna
47,99 €
-19%
MOC 70,99 €
Peak Design Wallet Slim magnetická peňaženka iPhone 12/13, charcoal
57,99 €
MOC 65,99 €
// Akuat pozeram vyuctovanie. Bol som na PL/UA hraniciach. Asi ma pripojilo na UA roaming. 28sek hovoru a cca 500kb netu 5,8€...
Az na to, ze UA a EU nie je to iste.
Ja zasadne vsetko riesim so zakaznickou podporou na dialku ci sa jedna o banky, poistovne, operatorov, providerov netu atd. Neverim, ze pracovnici na pobockach maju take moznosti a vedomosti, aby vyriesili moje otazky / reklamacie rovnako dobre resp. rychlo ako centrala.
Divné, ale u Orange normálne - s dátami Ti automaticky "zadarmo" aktivovali "Orange Mail" - síce sa Ťa nepýtali, či to chceš, ale keďže je to služba "zadarmo", tak je to asi podľa nich ok. No a keď si dáta zrušil, Orange Mail už zadarmo nie je. Tiež som to šiel pred časom reklamovať a bez ďalších otázok to stopli a vrátili peniaze. Zrejme počítajú, že kopec ľudí si to nevšimne a platí...
Ja ale ziadny net v mobile nemam, tak preto ma to zaujimalo. Nakoniec som si nic neaktivoval a uzil som si krasne styri dni bez netu a pocitaca.
pista: určite dobrá voľba, ale najlepší pomer výkon/cena asi nie, to patrí už nejaký ten rok Xiaomi...
Inak celkom zaujímavý programčok na vizualizáciu výstupu z rôznych snímačov je Physics Toolbox Sensor Suite. Používam na meranie úrovne osvetlenia, hluku, otrasov atp.