cavte cchel by som sa opytať cyklistoc ktory sa venuju cestnej vyklistike ze aka znacka je dobra myslim kolesá riadidlá kluky atd. nieco z carbonu ale nie za neludske ceny vopred dakujem za rady
matt, povodne som chcel klasiku - ocel do 20 000,- napr fondriest ako som mal predtym. ale merida je fajn. kamos ma o trosku nizsiu verziu (road 907 - ta ma vidlicu tiez uhlikovu ale krk hlinikovy). a je tiez max. spokojny
ja som jazdil "iba" shimano 105 a potom campu veloce. a veloce vydrzala viac. pastorky jednoznacne, bez vytlacenych zubov. zodrali sa ale nevytlacili na rozdiel od shimana. su tvrdsie.
hmmm...ja som asi blazon,ale ja som napr na 10-kolovej retazi 105 najazdil 12tis km a az potom mierka ukazala ze ju treba vymenit...ide o to ako sa aj clovek o vsetko stara...
ja som od "metody" s mierkou davno upustil. pouzivam TRI retaze, ktore striedam do uplneho zodratia prevodov a retazi.
takto ziadna retaz "nestriela". ako ked raz das novu podla mierky a ta zacne strielat, lebo vsetko uz ma cosi za sebou. potom to musis vymenit aj tak cele alebo este dat naspat staru retaz....
ale kazdy ma svoj styl
neviem...nikdy som nemal problem ked som vcas zmenil retaz ...asi mam nakakane v nohach tak to kazete a retazi nevadi ...samozrejme netvrdim ze kazeta a prevodniky vydrzia do konca sveta
kolku retaz si uz dal v poradi? kolko zvyknes najazdit na cestaku za rok? jazdis kopce na doraz? nemusis odpovedat, nechcem aby to vyzeralo ako spoved. len ma to prekvapuje, ze ti nikdy "nestrielala" retaz. bo chalani v klube samozrejme tiez menili a stalo sa obcas, ze nova retaz uz "nepasovala" na najviac opotrebovanom pastorku a pri zabere preskakovala. nepoznam nic co by cloveka viac nastvalo na treningu, ked chce zabrat a retaz (potvora) preskakuje.
1. retaze nikdy neratam...z kaziet vacsinou nerobim uplnych dochodcov:)
2. jazdim tolko aby som nebol lekvar a napriek tomu aby ma to stale bavilo
3. kopce tak z nozky na nozku...ale bavia ma dost
...ja neznasam ked bicykel vyda kadeaky zvuk ktory vydat nema
to matt ak si spravil na SH 105 retazi 12000km tak si macher to ja som spravil na tej retazi 2500km a uz je vytahana
no neviem cim to je mozno to z nej spravila ta Čertovica ktoru trenujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
takto ziadna retaz "nestriela". ako ked raz das novu podla mierky a ta zacne strielat, lebo vsetko uz ma cosi za sebou. potom to musis vymenit aj tak cele alebo este dat naspat staru retaz....
ale kazdy ma svoj styl
2. jazdim tolko aby som nebol lekvar a napriek tomu aby ma to stale bavilo
3. kopce tak z nozky na nozku...ale bavia ma dost
...ja neznasam ked bicykel vyda kadeaky zvuk ktory vydat nema
luhár
no neviem cim to je mozno to z nej spravila ta Čertovica ktoru trenujem
ja som vzdy tvrdil ze mam v nohach nasrate
ako to je z licenciami nieco som o tom pocul ale neviem o tom nic nezaujimalo ma to ale ked si spomenul? trosku mi to pribliz nac to potrebne?