Tie 9000 su uz myslim druha XTR modelova rada ktorej sa toto stava. Ale myslim ze sa da zohnat aj nahradna oska (napr na aliexpress sada titanovych osiek 22eur).. A 780ky boli asi posledne poriadne pedale od shimana. Raz rocne staci vytiahnut telo pedalu, natlacit novu vazelinu a utriet co vytecie von. Ziadne nastavovanie loziska, ziadna vola ani po xy tisic km.
Pedale tak na 5 parov tretier a viac
mne sa stalo to isté s tými XTR-kami v stredu na Rychlebách, našťastie asi kilometer od základne, tak som si požičal ľavý pedál teraz máme so Strenkim jeden použitý funkčný pár
ja sa bez SPD ani nerozbehnem,
proste zacvakneš, pritiahneš nohu a ideš, minule som sadol na platformy, a chvíľu som musel rozmýšľal, že ako na to
keď som zosadal tak som samozrejme najprv imaginárne vypol
Včera pravý pedál Shimano XTR PD-M 9000 (kupoval som s bajkom, takže to nemá ani rok, ~4200km)
Staré pedále XT PD-M780, ktoré som predal so starým bajkom vydržali 15 000km+ s jediným servisom. Počítam, že slúžia do teraz.
Už ani to Shimano nieje čo bývalo ...
však okrem kúsku na Walese tam nemusíš ani nohu vypínať či v čom je problém
v pohode myslene zo srandy,jazdim oboje a zhodou okolnosti som bol tiez min.tyzden ,ale 1. krat tak som uneseny.Na SF som uvital ze si mozem posunut nohu na platforme,lebo sa mi zdalo,ze mi horia chodidla...
takto sa mi podarilo zdemolovat galusku v zjazde do Kozice (HR). Prilis vysoka rychlost, 38°C teplota a zla technika brzdenia. Od utorka uz nebikujem len beham a plavem.
ja sa bez SPD ani nerozbehnem,
proste zacvakneš, pritiahneš nohu a ideš, minule som sadol na platformy, a chvíľu som musel rozmýšľal, že ako na to
takto sa mi podarilo zdemolovat galusku v zjazde do Kozice (HR). Prilis vysoka rychlost, 38°C teplota a zla technika brzdenia. Od utorka uz nebikujem len beham a plavem.
Snad to neni plašť Challenge Elite. Ak je to kolko si na nom nabehal?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Pedale tak na 5 parov tretier a viac
však okrem kúsku na Walese tam nemusíš ani nohu vypínať
Staré pedále XT PD-M780, ktoré som predal so starým bajkom vydržali 15 000km+ s jediným servisom. Počítam, že slúžia do teraz.
Už ani to Shimano nieje čo bývalo ...
No neviem neviem, mne sa stalo to iste ovela skor https://www.mtbiker.sk/foto/topic/12630/262989.html
Inak daju sa kupit nahradne diely tu: https://www.sjscycles.co.uk/pedal-spares-shimano/
v pohode myslene zo srandy,jazdim oboje a zhodou okolnosti som bol tiez min.tyzden ,ale 1. krat tak som uneseny.Na SF som uvital ze si mozem posunut nohu na platforme,lebo sa mi zdalo,ze mi horia chodidla...
toto som si nevsimol
Snad to neni plašť Challenge Elite. Ak je to kolko si na nom nabehal?
je to možné, s karbónovými kolesami nemám skúsenosť, inak by som ale čo sa modulácie týka vsadil skôr na kombináciu guma/kov, ako spečený bordel/kov