Dnes som dostal oznámenie z daňového úradu, že prijímateľ - Horal Alto Slovakia nedostal mnou poukázané 2% z dane pretože minulý rok neuhradil včas daň. Ja mám (aspoň dúfam) štartovné zdarma, mam to aj potvrdené na prihláške ale Horal tak znovu prišiel o zopár eur. Predpokladám, že 2% mu poukazovali viacerí. Škoda kvôli takejto hlupej chybe prísť o peniaze, navyše keď sa im to už raz stalo.....
A ktovie kde skončia moje 2% teraz
Stránka Horal.sk ma fakt baví. Našla som Novinku, Vraj GPS súradnice horalovských trás http://www.horal.sk/?p=2522. Akurát, že nefunguje. Ani týždeň pred pretekmi :/
Horal snad nikdy nemal normalny funkcny web. Zial. A v suvislosti s organizaciou ME je to este smutnejsie. Hlavne ze som vcera ci predvcerom zachytil reklamny spot v TV. Sice z neho sa ziadne detaily clovek nedozvie, ale aspon to dobre vyzera...
A este pre pobavenie - ta ista stranka v anglickej mutacii pre zahranicnych ucastnikov. Anglicke GPX subory este nenatrasovali. Zatial su len slovenske (ktore ale vlastne tiez nie su).
Dnes som dostal oznámenie z daňového úradu, že prijímateľ - Horal Alto Slovakia nedostal mnou poukázané 2% z dane pretože minulý rok neuhradil včas daň. Ja mám (aspoň dúfam) štartovné zdarma, mam to aj potvrdené na prihláške ale Horal tak znovu prišiel o zopár eur. Predpokladám, že 2% mu poukazovali viacerí. Škoda kvôli takejto hlupej chybe prísť o peniaze, navyše keď sa im to už raz stalo.....
Mne to tiez prislo tento tyzden a tiez som sa cudoval, ze opat rovnaka chyba ako pred 2 rokmi...Ved preto sa to minuly rok davalo tomu klubu mladeze a nie ALTO klubu...no co uz...Tak sme prispeli nie tomu, komu sme chceli ale Ficovi... Bohuzial, chyba nebola na nasej strane...
Stránka Horal.sk ma fakt baví. Našla som Novinku, Vraj GPS súradnice horalovských trás http://www.horal.sk/?p=2522. Akurát, že nefunguje. Ani týždeň pred pretekmi :/
ta stránka je tragiská už niekolko rokov.. ak to tam nevedia nahodiť prečo to niekomu nedaju spraviť, kto sa tým zaoberá.
nech to má nejakú úroveň, ked už chcu byť na europe...
No, vlanajsi Horal boj moj posledny, pokial nezmenia trat, webku a vysku startovneho.Bol som tam ix-krat. Tak uz ziadna motivacia.
Ja som si tiež povedal, že tento rok ešte (som dva roky nebol) a ak sa nič nezmení tak už nepôjdem. Je to kopa peňazí. Štartovné + cesta a hneď je 50 euro v prdeli. Si stojím za tým, že 27 euro je astronomických, keď je ešte mesiac a pol do preteku (tak som ja platil)...
Neviete náhodou niekto koľko občerstvovačiek bude na trati lejzi? Podľa propozícii 5 (4 na trati a jedna v cieli), ale podľa mapy sú na trati len 3, kedže je zmenený zjazd do Liptovskej Tepličky a minulý rok sa šlo touto občerstvovačkou dva krát.
A tá ich stránka je fakt na veľmi nízkej úrovni, veľa chýb a neprehľadnosť. Aj keď kliknete na Info z reg.systému, tak vás hodí na Cyklomaratón Topolčianky.
Inak dnes veľké práce na trati a na značení. Ten singel hore, čo som naň minule nadávala je fakt parádne prečistený a vystrihaný.
Bohužiaľ gxp trate Lejzy čo majú momentálne na stiahnutie na webe ako novinku je takmer nepoužiteľný. Niekoľko krát som odbočila na "nový" úsek trate, ktorý tam v skutočnosti ani nie je a veľa krát mi Garmin hlásil Off course :/
Kde majú schované .gpx súbory?
Edit: už ich vidim, mal som v chrome zapnutú úsporu dát. (oooops)
Ale píšu krejzy2016
na ceste pod Tepličkou pri Čiernom Váhu sú červené šípky a v mape nevidím tú pasáž....
da sa nejako predat startovne posunut na niekoho ineho? storno asi neexistuje vsak. ak ma niekto zaujem kupit moje startovne na dlhu trat Krejzi tak sprava. cena so suvenirom neviem 14 eur?
Dnes som bol omrknúť značenie a zjazdnosť okolo Matejovho sedla vraj je to prečistené. Tak značenie je už všade je to pekne urobené nebude žiaden problém. Čo sa týka toho prečistenia na Matejovom akurát tam robili opäť ťažbu dreva rozprával som sa s pilčíkmi vraj to ešte dajú do poriadku ale ako bude vyzerať finálny povrch netuším ale ja som dnes prenášal. Už priamo v zjazde ten prvý úsek je opäť zaprataný kameňom takže nič moc ďalej to je už pekne upratané a utlačené ale po daždi je to samé blato v peknom obale som zvedavý ako to bude vyzarať po prejdení desiatok pretekárov. Už sa teším.
Na stránke pretekov je uvedená možnosť stanovania v priestoroch plavárne. Viete, ako to tam funguje? Prípadne viete o nejakom ubytku v rýchlom dosahu štartu? Nechce sa mi ísť z TN na otočku. Dík
Prihlásil som, ženu na trať Ízy, má veľkú radosť...
No, ale ako je to s občerstvením - teda myslím pitným režimom, naozaj bude len na 17 km občerstvenie a potom až v cieli ? Sú to okruhy, alebo iba jeden veľký ?
Vodu musím mať vo fľaši alebo aj camelbak môže byť ? diky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A este pre pobavenie - ta ista stranka v anglickej mutacii pre zahranicnych ucastnikov. Anglicke GPX subory este nenatrasovali.
http://www.horal.sk/?p=2522&lang=en
Mne to tiez prislo tento tyzden a tiez som sa cudoval, ze opat rovnaka chyba ako pred 2 rokmi...Ved preto sa to minuly rok davalo tomu klubu mladeze a nie ALTO klubu...no co uz...Tak sme prispeli nie tomu, komu sme chceli ale Ficovi... Bohuzial, chyba nebola na nasej strane...
ta stránka je tragiská už niekolko rokov.. ak to tam nevedia nahodiť prečo to niekomu nedaju spraviť, kto sa tým zaoberá.
nech to má nejakú úroveň, ked už chcu byť na europe...
Ja som si tiež povedal, že tento rok ešte (som dva roky nebol) a ak sa nič nezmení tak už nepôjdem. Je to kopa peňazí. Štartovné + cesta a hneď je 50 euro v prdeli. Si stojím za tým, že 27 euro je astronomických, keď je ešte mesiac a pol do preteku (tak som ja platil)...
A tá ich stránka je fakt na veľmi nízkej úrovni, veľa chýb a neprehľadnosť. Aj keď kliknete na Info z reg.systému, tak vás hodí na Cyklomaratón Topolčianky.
Bohužiaľ gxp trate Lejzy čo majú momentálne na stiahnutie na webe ako novinku je takmer nepoužiteľný. Niekoľko krát som odbočila na "nový" úsek trate, ktorý tam v skutočnosti ani nie je a veľa krát mi Garmin hlásil Off course :/
Edit: už ich vidim, mal som v chrome zapnutú úsporu dát. (oooops)
Ale píšu krejzy2016
na ceste pod Tepličkou pri Čiernom Váhu sú červené šípky a v mape nevidím tú pasáž....
-Predane-
No, ale ako je to s občerstvením - teda myslím pitným režimom, naozaj bude len na 17 km občerstvenie a potom až v cieli ? Sú to okruhy, alebo iba jeden veľký ?
Vodu musím mať vo fľaši alebo aj camelbak môže byť ? diky
https://www.yr.no/place/Slovakia/Prešov/Svit/long.html