Dosiel cinsky kotuc Avid HS1 za 4e (180tka) .. tak Avid to nie je ani nahodou, nesedi na omak (nema ostre hrany a je daky na omak plasticky klzky), nesedia napisy a nesedi ani tvar vnutornych ramien. Vaha ale cca moze byt. Som zvedavy .. ocel ale vyzera, ze vydrzi podstatne viac ako Shimano Ak je to ten isty material, ako jazdil Palo1707, tak sa oplatia.
Za malo penazi vela kilometrov po suchom nenarocnom terene
po suchom áno, ale zvládnu aj náročný terén, nemal som s nimi problémy, ale na mokrom a blatovom teréne sa začali ukazovať jeho slabiny, no do sucha je to dobrá voľba a je aj dosť rýchli
Wlady1980
bol som v decathlone, v ke mali este nejake 26 a 29 okolo 11 eur, tieto kombo mali uz len 27,5 imro1urcite budu lepsie v mokru a blate ako racing ralph
vokalvokal neviem Schwalbe nejazdím, mal som od nich HD a stačilo mi, veď uvidíš sám, ale z vlastnej skúsenosti ti poviem, že sú to plašte do sucha, v blate sa strašne nabalovali, samočistiace schopnosti mali dosť slabé a aj na mokrej tráve to s nimi šmýkalo. Ale bolo to predvídateľné, takže ľahko zistíš, kde sú jeho limity. No rozhodne to nie je celoročný plášť
Ja ho vozím celoročne bez problémom, od 2009 len Micheliny (racery, gripery, rockery), ale vždy len základné kevlarové verzie za 20€. Majú svoje limity v mokru, ale ako vravíš, naozaj sú predvídateľné
tak jazdiť sa dá na všetkom , len ide o ten pocit aký z toho budeš mať...ale samozrejme záleží aj na tvojich jazdeckých schopnostiach, plášť na ktorý niekto nadáva, si zas iný nevie vynachváliť , dosť rozdielne názora som počul napr. na ardenty
ja som prezul na zimu zo seriovych WTB wolverine SS 2.0 na Ikony obyc drotove 2,2 a bol to posun k lepsiemu, na mokrom podklade sa to ovela menej smykalo a aj v snehu sa slo lepsie. tento rok silno rozmyslam nad spike plastami ale odradza ma ta cena. cakal som nejake zlavy v lete ale prd, stale stoja rovnako. Uvidime aka bude tento rok zima.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
matt dík za ultrarýchlosť
Na cesťák sa vrátim až keď budú autá lietať a cesty budú voľné.
po suchom áno, ale zvládnu aj náročný terén, nemal som s nimi problémy, ale na mokrom a blatovom teréne sa začali ukazovať jeho slabiny, no do sucha je to dobrá voľba a je aj dosť rýchli
bol som v decathlone, v ke mali este nejake 26 a 29 okolo 11 eur, tieto kombo mali uz len 27,5
imro1urcite budu lepsie v mokru a blate ako racing ralph
https://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/brzdy/brzdove-kotuce/shimano-xt-sm-rt81-cl-ice-180-mm-brzdovy-kotuc-akcia.html
savings Shimano Deore XT SM-RT86 brzdový kotúč, 180 mm, 6 dier, Ice Tech
24,99 € savings
MOC 61,99 €silva ich hned kupi,uz sa pytala na 5-ky