... čo vám ***** Prečo by človek nemohol mať normálny bájk a k tomu naviac elektrobájk? Sa už z toho hejtovania elektrobájkov neposerte!
Elektrobájk nemám, ale dvakrát som si ho vyskúšal. Rýchlosť do kopca ma dokázala tak vyhecovať, že keď som pozrel na dáta po jazde, mal som vyššie priemerné tepy, ako na tej trase zvyknem mať.
Mne skor pride s tych krajsich. Ale skor ma zaujalo, ze sa da kupit takyto spesl ebike z tohto biznisu /*joke*/ .. na tych fotkach je rozhodne to najkrajsie to stvorenie v ruzovych kratasoch a to, co s tym suvisi
Daj bacha na to, aby sa Ti packa na tlmici nedotykala flase. Na tej prvej fotke to vyzera, ze vela miesta tam nie je. A mozno pri vkladani flase do nezatazeneho bajku tam je nejaka minimalna medzera, ale ked nan sadnes a niekde v terene zadna stavba viac prepruzi, tak sa moze tlmic dostat do kontaktu s flasou a moze sa casom poskodit.
Bade: je zakazane si kupovat ebike do urciteho veku ? .. ved to je kazdeho jeho vec
prestan brat to svinstvo a nauc sa porozumiet pisanemu textu. ja tam pisem nieco o nejakom zakakze? ja som polozil jednoduchu otazku "kolko mas rokov, ze potrebujes mat elektricku ? "
ubosek kolko mas rokov, ze potrebujes mat elektricku ?
Mam 35 a elektro bicykel som si kupil nie preto ze ho potreujem, ale ze som ho chcel. Je to skratko ine jazdenie. Samozrejme ze mam aj HT, fulla AMSko a aj cestny bicykel, ale toto je nieco ine.http://www.bike-forum.cz/profil/u/lbily Bohuzial twnto rok kvoli praci nemam vela najazdene a dceru nevladam v kopcekoch tahat a toto je na to super, zapriahnem a ideme, tak isto to pozicavam manzelke ktoru jazda na bicykli nebavi, ale na tomto to prekusne a ide sa povozit. Jazdim na tom len po kopcoh, po rovinach ma to moc nebavi.
Daj bacha na to, aby sa Ti packa na tlmici nedotykala flase. Na tej prvej fotke to vyzera, ze vela miesta tam nie je. A mozno pri vkladani flase do nezatazeneho bajku tam je nejaka minimalna medzera, ale ked nan sadnes a niekde v terene zadna stavba viac prepruzi, tak sa moze tlmic dostat do kontaktu s flasou a moze sa casom poskodit.
Mne skor pride s tych krajsich. Ale skor ma zaujalo, ze sa da kupit takyto spesl ebike z tohto biznisu /*joke*/ .. na tych fotkach je rozhodne to najkrajsie to stvorenie v ruzovych kratasoch a to, co s tym suvisi
Som na 29 zvyknuty a meriam 192, je pravda ze nemal som moznost nejako porovnavat 27,5 vs 29. Na parkovisku mi to nic nepovie a zhanat testovacky niekde a pre to jazdit 100-200km hore dole na to nemam cas.
Myslim ze AdMich mal na mysli 27,5"+(plus) a teda ze vonkajsim obvodom kolesa ma rovnaky rozmer ako 29" - na takuto (tazsiu) masinu mozno lepsie mat sirsie gumy a trakciu.
Ja sa len smejem na tom, keď sem niekto zavesí ebike koľko si vyslúži a tiež negatívnych reakcii, toto už neviem či je choroba, závisť, alebo ma proste len niekto mindráky z toho, keď ich niekto či už na klasickom alebo ebajku obehne , asi by sa mali viacerí riadiť heslom ži a nechaj žiť a nebrať niektoré veci moc vážne, veď o nič nejde a prečo niekomu kaziť radosť z nového bajku, nech už je akýkoľvek? Radšej budem keď ma niekto obehne na ebajku ako na zasmradenej motorke, alebo nejakom starom aute vypúšťajúcom množstvo splodín
Myslim ze AdMich mal na mysli 27,5"+(plus) a teda ze vonkajsim obvodom kolesa ma rovnaky rozmer ako 29" - na takuto (tazsiu) masinu mozno lepsie mat sirsie gumy a trakciu.
mam tam Purgatory Control 29x2.30 mne to celkom staci na moje jazdenie nemame tu take stojky, max 23 stupanie ale to je len cca 100 metrou hlina, takze sa ani nesmyka vecsinou mame tak do 12 percent co ja jazdim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
No a v "obecní" bol len zablatený a nepovedal nič.
Elektrobájk nemám, ale dvakrát som si ho vyskúšal. Rýchlosť do kopca ma dokázala tak vyhecovať, že keď som pozrel na dáta po jazde, mal som vyššie priemerné tepy, ako na tej trase zvyknem mať.
prestan brat to svinstvo a nauc sa porozumiet pisanemu textu. ja tam pisem nieco o nejakom zakakze? ja som polozil jednoduchu otazku "kolko mas rokov, ze potrebujes mat elektricku ? "
Mam 35 a elektro bicykel som si kupil nie preto ze ho potreujem, ale ze som ho chcel. Je to skratko ine jazdenie. Samozrejme ze mam aj HT, fulla AMSko a aj cestny bicykel, ale toto je nieco ine.http://www.bike-forum.cz/profil/u/lbily Bohuzial twnto rok kvoli praci nemam vela najazdene a dceru nevladam v kopcekoch tahat a toto je na to super, zapriahnem a ideme, tak isto to pozicavam manzelke ktoru jazda na bicykli nebavi, ale na tomto to prekusne a ide sa povozit. Jazdim na tom len po kopcoh, po rovinach ma to moc nebavi.
prekontrolujem, dakujem za postreh
Nerozumiem, z akeho bizniznisu?
mam tam Purgatory Control 29x2.30 mne to celkom staci na moje jazdenie nemame tu take stojky, max 23 stupanie ale to je len cca 100 metrou hlina, takze sa ani nesmyka vecsinou mame tak do 12 percent co ja jazdim.