Ja počúvam prevažne Nightwish... to je fakt najväčšia srdcovka, ďalej Avantasia, Edguy, Iron Maiden, Billy Talent, Rise Against, Sum 41, a samozrejme hocičo dobré rockové
NIGHTWISH - Storytime (OFFICIAL MUSIC VIDEO)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
winter78 Ja som na tom podobne.
Keby nebolo severanov neviem co by som pocuval.
Sa to mozno nezda, ale oni velmi ovplyvnovali vyvoj hudby v globale, ako ho pozname teraz.
Od metalu,rocku, punku az po pop.
Este jeden bonbon zo svedska. Wormwood - Godless Serenade (OFFICIAL VIDEO 2016)Otvoriť v novom oknethumb_up1thumb_down
Tak námatkovo som spísal kapely ktoré som počúval poslednú dobu, či už doma pri PC , v aute, v dielni, alebo som pozrel na YouTube ich klipy a nové live vystúpenia z rôznych festivalov 2017 a okrem Tři Sestry a album Na Exx som sa točil len a len tam hore na severe - Omnium Gatherum, Tiamat (album ....a deeper kind of slumber ), Borknagar , Dimmu Borgir, Insomnium, In Flames (album Whoracle) , Dark Tranquility, Norther, Immortal (všetko) , Burzum ( Jesu død ), Soilwork, Bathory, Dissection, Emperor, I , Kalmah , Solstafir, Crown of Thorns, Dismember (album Death Metal) , Dan Swano (š*****vý album Moontower), Hypocrisy, Tristania, Theatre of Tragedy, Amorphis (albumy Elegy a Karelian Isthmus) ,.......
Tak námatkovo som spísal kapely ktoré som počúval poslednú dobu, či už doma pri PC , v aute, v dielni, alebo som pozrel na YouTube ich klipy a nové live vystúpenia z rôznych festivalov 2017 a okrem Tři Sestry a album Na Exx som sa točil len a len tam hore na severe - Omnium Gatherum, Tiamat (album ....a deeper kind of slumber ), Borknagar , Dimmu Borgir, Insomnium, In Flames (album Whoracle) , Dark Tranquility, Norther, Immortal (všetko) , Burzum ( Jesu død ), Soilwork, Bathory, Dissection, Emperor, I , Kalmah , Solstafir, Crown of Thorns, Dismember (album Death Metal) , Dan Swano (š*****vý album Moontower), Hypocrisy, Tristania, Theatre of Tragedy, Amorphis (albumy Elegy a Karelian Isthmus) ,.......
winter78 Taky burzum ani za svet.
Ale vela z toho su moje klasiky s pred rokov, aj ked teraz.....
No na taky crown stale nedam dopustit.
Este ze taketo kapely su.
WSS neni síce zrovna moja srdcovka ale novinku vypustili solidnú While She Sleeps - Steal The Sun (Official Video)Otvoriť v novom oknethumb_up0thumb_down
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zero 7 - Destiny ft. Sia and Sophie Barker (2002)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
NIGHTWISH - Storytime (OFFICIAL MUSIC VIDEO)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Hex - Nikdy nebolo lepšieOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
BORKNAGAR - Winter Thrice (OFFICIAL VIDEO)Otvoriť v novom okne thumb_up2thumb_down
Cyklišťanka - Auto (05/2015)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
velmi tento styl nemusim, ale borknagar a hlavne tento posledny album je topka
Keby nebolo severanov neviem co by som pocuval.
Sa to mozno nezda, ale oni velmi ovplyvnovali vyvoj hudby v globale, ako ho pozname teraz.
Od metalu,rocku, punku az po pop.
Este jeden bonbon zo svedska.
Wormwood - Godless Serenade (OFFICIAL VIDEO 2016)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
09. RearviewmirrorOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
Nomy - Cocaine (HD music video)Otvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down
At the gates nic?
Ghost - Mummy Dust (Music Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
One Shot At Glory-Judas PriestOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Ale vela z toho su moje klasiky s pred rokov, aj ked teraz.....
No na taky crown stale nedam dopustit.
Este ze taketo kapely su.
While She Sleeps - Steal The Sun (Official Video)Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down