Nebola to mini dierka, tlakom sa naviac diera roztvorila (do urciteho tlaku to ale drzalo) a knot by nic neporiesil, lebo nebolo uz nic, co by ho zatesnilo Ak by bolo, tak to tesni aj takto. Nechali sme to tam len tak, zo srandy, ci to vydrzi neodcvaknute /vydrzalo, je vidiet, ze latexova dusa nieco vydrzi/, plus ako ochranu predtym, aby sa vytlacila von dusa.
Podľa mňa by to ten knôt poriešil aj s minimom mlieka v plášti, keďže sám o sebe lepí Plánujem otestovať lepenie knôtom diery na bočnici, keďže budem meniť plášť...
na wituzovi podobne ,knot som nechal trcat dlhsi pre istotu ,ale drzi a drzalo aj skoky atd. ,kto ma bezduse tak knoty urcite nosit a nemusite pri vacsine problemov vylievat a davat hned dusu, ale tu dusu nechavam v rupsaku aj tak keby sa podarilo viac rozrezat plast ....
Testovanie knotu na bocnici je najlepsie na prednom kolese za poriadneho zjazdu.
Zatiaľ mám otestované na behúni a som veľmi spokojný. Prečo práve v takých podmienkach? Stačí na dojazd, doma podlepím a jazdím ďalej, zatiaľ mi na podlepenie tiež stačili záplaty na duše, aj keď si myslím, že to bude spoľahlivé riešenie bez podliepania...
Podľa mňa by to ten knôt poriešil aj s minimom mlieka v plášti, keďže sám o sebe lepí Plánujem otestovať lepenie knôtom diery na bočnici, keďže budem meniť plášť...
Ok, muselo by sa to vtedy vyskusat , akurat pred vyjazdom som ich nechal doma, ze reku naco /ja som planoval ze plast dokoncim, predny protection je taky papier, ze tomu nepomoze nic a tie Morza gumy som myslel, ze su hrube a oni su to papiere/ .. len problem, ze mlieko nebolo vobec .. to by udrzalo aj toto. Co aj chvili drzalo, nez sa to nabombovalo Idealne by bolo, ak by sa mi to podarilo napchat tak, ze tlak vzduchu by to zvnutra pritlacil, ale na to by som musel mat nejaky vhodny tool.
Knot je trvale riesenie. Mam ho v zadnom uz par mesiacov.
Mne sa ozval zrovna že po pár mesiacoch na Minione. Neviem prečo, ale začal púšťať. Bolo to na pive, čašníčka počúvala či nesyčí hydrant
No inak som potom zvnútra nagebril trochu sekundového lepidla a od vtedy drží (asi 2 mesiace).
Edit: sekundové lepidlo nedržalo, tuším to bol nejaký chemoprén alebo dačo podobné.
Lepil som, držalo. Tých pár mesiacov ako som písal. Jedného dňa sme boli jazdiť s kamarátom a večer sme šli ešte na bikoch do mesta na pivo a tam mi vyfučalo koleso. Jemne prepúšťalo mlieko, zalepilo, ale len tak dočasne, ráno bol plášť prázdny. Potom som to podlepil ešte tým chemoprénom a odvtedy drží.
Niečo ma v lese na kobyle nema rado stojim si pod stromom v jednej ruke drzim bike v druhej horalku a zrazu začalo dačo praskat ako keby padal strom tak som sa pozrel nad seba a pomne leti konár nie moc velky ale letel tak som zahodil bike popri com sa mi podarilo ohnut pätku, a ohnut prehadzovač na foto je to trochu blbo vidno
Pouzivane od 8.2.2017. 17€ od cinana...tu niekde v bazari som ich videl za 30€ Nekupujte je to shit.
Zaujimave je, ze takto praskli tie spoje len na pravej pedale, lava je uplne OK. Presne to iste sa stalo kamosovi, prava popraskana, lava je OK.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zatiaľ mám otestované na behúni a som veľmi spokojný. Prečo práve v takých podmienkach? Stačí na dojazd, doma podlepím a jazdím ďalej, zatiaľ mi na podlepenie tiež stačili záplaty na duše, aj keď si myslím, že to bude spoľahlivé riešenie bez podliepania...
Ok, muselo by sa to vtedy vyskusat , akurat pred vyjazdom som ich nechal doma, ze reku naco
Mne sa ozval zrovna že po pár mesiacoch na Minione. Neviem prečo, ale začal púšťať. Bolo to na pive, čašníčka počúvala či nesyčí hydrant
No inak som potom zvnútra nagebril trochu sekundového lepidla a od vtedy drží (asi 2 mesiace).
Edit: sekundové lepidlo nedržalo, tuším to bol nejaký chemoprén alebo dačo podobné.
Každopádne sú tie knoty super vec.
Zaujimave je, ze takto praskli tie spoje len na pravej pedale, lava je uplne OK. Presne to iste sa stalo kamosovi, prava popraskana, lava je OK.