Informujem sa ci by sa nasiel nejaky clovek ktory by sa nechal nahovorit na neoficialny xc maratonik po zoborskych cestach, trasa a ostatne by sme dohodli, navrhi, piste som zvedavy....
Z Meškovho (od cedule) máš po žltej sinel zjazd smerom na Podhorany.
Z Meškovho dole smerom na Drážovce sú dve možnosti:
1/ Zbehneš cyklotrasou na hlavný chodník (Liečebák-Kostolík) Chodník prejdeš kolmo a užiješ si pekný singlík až do Drážoviec.
2/ Zbehneš cyklotrasou z Meškovho. V lese nezabočíš nadol ale ideš rovno. Je tam krátke strmé stúpanie na Pliešku. Z Pliešky je nadol hravý singel ktorý pokračuje až do Drážoviec. (pretína chodník Liečebák-Kostolík)
Od 3 dubov to môžeš pustiť po modrej turistickej k Svoradovmu prameňu. (len bacha na turistov)
Keď chceš niečo výživné, choď na Gýmeš.
Okrem tej prvej moznosti po zltej na podhorany mam ten zvysok prechodeni.
Tu zltu vyskusam, uvidim.
Od 3 dubov po modrej k Svoradovmu prameňu je pekny usek, je tam aj par miest kde sa da trochu zaskakat, ale ako pises, turisti.
To je prave to co hladam, nieco mimo hlavne chodniky.
Kde sa mozem pustit a nemusim sa bat ze spoza zakruty vybehne nejake decko alebo dochodca.
Najlepsie cisto cyklo vetvi.
Na Gymesi som bol (sice to uz je nejaky ten rok), ale tam bolo tiez dost rusno.
To sa asi nezmenilo, ci?
ahojte .aj ja chodím ako mi práca rodina dovolia a veru občas by bodol parťák čo ten kopec potiahne . pozerám je tu dosť luďí čo maju tento pocit .navrhujem jednoduché riešenie ktoré fungovalo cele moje detstvo : stretneme každý deň o 17 ,00 pri lávke +-5min . čas som dal podla seba a podla svetla nebráním sa zmene . ani ja nejazdím každý deň ale budem vedieť že ak ... tak tu je skupinka mne podobných bláznov ktorá štartuje o 17,00,,,, ide o zábavu !!!!!!
toto ma dnes po chorobe čakalo poviem nechcelo sa mi ani pokračovať a tak som šiel po stopách bohužial som nepotreboval stopovať ako vinetou . takto sa ochraňuje príroda po slovensky a bicykel keď prejde náhodou mimo cestu tak pokuta . chapal by som ak treba a inak sa nedá ale tu sa to jasne dalo , posnažím sa o mapu .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Z Meškovho dole smerom na Drážovce sú dve možnosti:
1/ Zbehneš cyklotrasou na hlavný chodník (Liečebák-Kostolík) Chodník prejdeš kolmo a užiješ si pekný singlík až do Drážoviec.
2/ Zbehneš cyklotrasou z Meškovho. V lese nezabočíš nadol ale ideš rovno. Je tam krátke strmé stúpanie na Pliešku. Z Pliešky je nadol hravý singel ktorý pokračuje až do Drážoviec. (pretína chodník Liečebák-Kostolík)
Od 3 dubov to môžeš pustiť po modrej turistickej k Svoradovmu prameňu. (len bacha na turistov)
Keď chceš niečo výživné, choď na Gýmeš.
Tu zltu vyskusam, uvidim.
Od 3 dubov po modrej k Svoradovmu prameňu je pekny usek, je tam aj par miest kde sa da trochu zaskakat, ale ako pises, turisti.
To je prave to co hladam, nieco mimo hlavne chodniky.
Kde sa mozem pustit a nemusim sa bat ze spoza zakruty vybehne nejake decko alebo dochodca.
Najlepsie cisto cyklo vetvi.
Na Gymesi som bol (sice to uz je nejaky ten rok), ale tam bolo tiez dost rusno.
To sa asi nezmenilo, ci?
Nemas to na mape?
Tam som to tiez trochu presmejdil.
Vdaka za tipy.
Mrknem niekedy ten gymes, tento rok sa tam uz dlhsie chystam.
Ja som len dufal ze su v NR nejaky trail builderi co to spachali a maju toho viac.
Do 40 stupnov je to len zvysena teplotka.
To musis rozchodit.