su to nedavno otvorene cyklotrasy v Jesenikoch, vraj su vhodnejsie pre technicky zdatnejsich bikerov. Urcite by som tam rad isiel keby som mohol vyzera to velmi zaujimavo:) www.rychlebskestezky.cz
Určite sa to dá užiť, stále je tam toho dosť , prišiel som odtiaľ utorok, je tam parádne, škoda tej uzávery časti Tajemného, ten sa mi fakt páčil, no keď sa tam niekedy vrátim, tak snáď to bude ok . Ideálne je tam podľa mňa ísť aspoň na 3 dni pokiaľ si to chceš poriadne užiť. Za 2 dni si v pohode pojazdíš všetko, bez nejakého naháňania a 3 deň si dáš čo sa ti najviac páčilo
Tiez sme tam boli teraz, na 4 dni, v nedelu sme sa vratili a urcite sa oplati. Aspon ja by som isla hned naspat 😀 Ako pise imro1 3 dni stacia. Kopec sa da otocit aj 2x. Superflow pred spanim ☺ Zisli sme co sa dalo a tam kde bola obchadzka, to bolo oznacene. V zjazdoch sme povacsine na nikoho nenarazili aj ked pri vyslape ano. Na zakladni na pumptracku sa vozili prevazne deticky.
No my sme tam prišli nedeľ, to tam ešte bolo celkom dosť bikerov, pri výšlapoch sme občas niekoho stretli, ale tiež minimum bikerov, a cez týždeň samozrejme ešte menej. Ale aj keď je tam viac ľudí, tak myslím, že nejaké veľké tlačenice tam nebudú, predsa tých trailov je tam celkom dosť a je malá šanca, že by všetci šli naraz na ten istý . Čakal som, že to bude najmä nedeľu s premávkou trochu horšie, no bol som milo prekvapený. Určite keď bude možnosť sa tam rád vrátim
Za mna - ist az ked skoncia uzavierky. Nie je toho az tolko. Hlavne ak tam clovek je cely den a ide hore 4krat, cize stihne pojazdit uplne vsetko, nieco aj viackrat.
tak neviem, ja som tam bol iba 1 krát, no nebýva tam častejšie niečo uzavreté? Teda myslím, že nejakej uzávere sa tam asi nevyhneš, veď stále sa tam niečo buduje
Ja som tam bola tento rok 2x, zakazdym bola niekde uzavera. Tazba. Ale stale tam chalani vymyslaju, mavaju brigady, snazia sa. Cakat na uplne otvorenie, mozno sa clovek nedocka ☺ A zase nie je to Whistler, ist tam na par dni je realne, za minimalne peniaze.
joj rastik ,včera som dosiel s belgicka ,za tyžden letim do anglicka ,sepetember určite nie,som full.najskor oktober by som chcel ak by sa podarilo.si nebol s tym znamym co ste boli v davose??
tiez by som siel pozriet, uz to budu 3 roky zrejme co som tam bol naposledy a planovana septembrova bike dovolenka padla..zrejme ku koncu septembra, pripadne oktober..budu tam este aj treningove kempy v oktobri, to vyzera celkom zaujimavo
joj rastik ,včera som dosiel s belgicka ,za tyžden letim do anglicka ,sepetember určite nie,som full.najskor oktober by som chcel ak by sa podarilo.si nebol s tym znamym co ste boli v davose??
boli sme, dával som aj fotky do výjazdov , ale tak rád by som si to zopakoval
chystá sa niekto budúci víkend ( 22,23,24.9.) do Rychleb? ideme tam dvaja,traja kamoši tak či tam nedáme dokopy nejakú dobrú partiu viacerých bajkerov/bajkeriek?
Ahojte je tu niekto kto by ešte túto sezónu chcel ísť pojazdit cez víkend na rychlebské stezky a nemá parťaka ? Chcel by som ísť tak na vikend, pripadne len na 1 noc.
Chcem veľmi poďakovať všetkým čo pomohli nášmu kamarátovi, ktorý sa škaredo rozbil v piatok na Rycheboch (zlomený stavec a fest pochrámaná pravá držka). Najmä super partii z Novej Dubnice, borcovi na oranžovom Pivote aj všetkým ostatným čo sa zastavili s ponukou pomoci a nie aby očumovali - lebo takých som si nevšimol.
Táto komunita má veľkú súdržnosť ale z tohoto prístupu som bol na mäkko.
VEĽKÝ REŠPEKT!!!
Na Veľkú noc má byť otváračka, nechystáte sa niekto? Kamoš, čo som tam bol s ním vlani sa tam chystá, no býva v Brne a sú 4, majú už aj rezervovanú izbu. Ak by sa niekto z okolia pridal, tak by som možno šiel. Predsa ísť tam sám na aute nie je najbližšie...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
boli sme, dával som aj fotky do výjazdov
Chystali sme sa, ale pre tú úžasnú víkendovú predpoveď sa to odpískalo.
Táto komunita má veľkú súdržnosť ale z tohoto prístupu som bol na mäkko.
VEĽKÝ REŠPEKT!!!